Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Nytårstale: Lav nogle flere børn og drik mere vand

Lav nogle flere børn og drik mere vand. Det er to af de gode og humoristiske råd, som borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, i år kommer med i sin nytårstale på Kanal Frederikshavn.

 

- Skete der ikke noget andet end corona i vores kommune? Jo, det gjorde der. Der er flere gode ting. Vi er i gang med havneudvidelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby, og det fortsætter vi med, siger Birgit S. Hansen.

Hun nævner mange flere eksempler i nytårstalen.

- Vi vil gerne være nogle flere i kommunen - gerne en masse børn. Jeg håber også, at der er lavet nogle i nat, smiler borgmesteren.

I 2021 glæder Birgit S. Hansen sig over, at der er flere penge at gøre godt med i Frederikshavn Kommune.

- Træerne vokser ikke ind i himlen, men bare på børneområdet har vi sat syv millioner kroner ekstra af. Vi har også sat ekstra penge af på ældre- og handicapområdet og til asfalt - både på cykelstier og veje, bemærker Birgit S. Hansen.

Hun lægger ikke skjul på, at hun tror på fremtiden, men hun glæder sig til mere normale tilstande.

- Jeg får meget energi af at komme rundt og møde folk i alle mulige sammenhænge. Det har været en tørke i 2020. Men vaccinens komme håber jeg, at vi snart kan mødes igen, så kommunen kan udvikle sig. Vi savner fællesskaberne, siger Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close