Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Nytårstale: Ønsker et hotel på Sæby Havn

Havneudvidelsen i Sæby skal indvies i 2022, og i sin nytårstale på Kanal Frederikshavn lægger borgmester Birgit S. Hansen (S) ikke skjul på, at hun drømmer om et hotel på Sæby Havn.

 

- Jeg håber, at der kommer nogen, som kunne tænke sig at investere i et hotel på havnen i Sæby, ligesom det vil være fint med fiskerhuse, flere spisesteder og måske nogle boliger. Alt skal dog gøres i respekt for området og respekt for det, vi alle sammen gerne vil med så lækker en ny havn, som Sæby Havn er, siger Birgit S. Hansen.

Havneudvidelserne i Frederikshavn og Skagen har igennem årene været fast inventar i borgmesterens nytårstaler, men i år kommer turen altså til Sæby Havn.

- I gamle dage kaldte vi det en lystbådehavn. Det gør vi ikke længere, for det er jo en rekreativ havn. Med al respekt er havnen ikke kun lystsejlere. Det er også stand up paddle, vinterbadere og flere andre aktiviteter. I 2022 indvier vi havneudvidelsen, og den er jo allerede et tilløbsstykke uden lige. Jeg gik dernede forleden dag, og folk kommer vandrende i hobetal for at se den fantastiske havn.

I årets nytårstale understreger borgmesteren, at Frederikshavn Kommune ønsker at tiltrække endnu flere store events, når det gælder sport og kultur.

Allerede i 2022 afvikles to store internationale sportsbegivenheder i Frederikshavn. I august - lige efter sommerferien - er Frederikshavn Golfklub i en hel uge vært for golfturneringen Made in Frederikshavn, som er en del af Challenge Tour'en, det næsthøjeste professionelle niveau i Europa. 156 spillere, caddies, officials og tilskuere kommer til Frederikshavn.

I slutningen af august lægger Nordjyske Bank Arena is til Danmarks indledende puljekamp ved kvindernes A-VM i ishockey. Det danske landshold møder Japan, Tjekkiet, Tyskland og Ungarn om tre pladser i kvartfinalerne.

Borgmesterens nytårstale handler også om COVID-19, kommunalvalg/nyt byråd, udvikling med mere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close