Gå til hoved-indhold
19 november. 2021

Nyvalgt byrådsmedlem stopper som formand i FfI

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Det er habilitetsproblemer, som er årsag til, at Peter Laigaard stopper som formand.
Af: Michael Frederiksen

Peter Laigaard stopper i næste måned som bestyrelsesformand i FfI Håndbold. Beslutningen er truffet, efter at han tirsdag aften blev valgt ind i byrådet, hvor han skal være formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

- Jeg har på et kort møde torsdag aften meddelt bestyrelsen i FfI Håndbold, at jeg med blødende hjerte og grædende øjne stopper inden jul som formand, udtaler Peter Laigaard.

Det er allerede besluttet, at FfI indkalder til ekstraordinær generalforsamling 11. december, hvor der skal vælges ny formand.

Det er habilitetsproblemer, som er årsag til, at Peter Laigaard stopper som formand.

- FfI Håndbold vil ofte være påvirket af de beslutninger, der træffes i Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune. Jeg snakkede torsdag to gange med kommunaldirektør Thomas Eriksen. Jeg fik en særdeles kompetent vejledning, og der er ingen vej udenom, erkender Peter Laigaard, som blev valgt ind i byrådet for Det Konservative Folkeparti.

Han er stolt og beæret over, at borgmester Birgit S. Hansen har betroet ham opgaven som formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og han vil gøre sit bedste for at leve op til tilliden.

- Jeg håbede "bare" at kunne nøjes med at forlade lokalet, når der var ansøgninger fra FfI Håndbold til KFU, men den går ikke. Det har jeg fuld forståelse for nu, siger Peter Laigaard.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...