Gå til hoved-indhold
31. marts 2012 - kl. 04.03

Øl og kogekunst trak fuldt hus på Vægteren

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Der var tætpakket på første sal i Restaurant Vægteren.
Af: Kanal Frederikshavn

Der var fuldt hus torsdag aften, da Restaurant Vægteren og SuperBest Læsøgade for første gang slog dørene op til en anderledes aftenskole for alle med kærlighed til øl og kogekunst.

Der er plads til 60-70 mennesker i Restaurant Vægterens selskabslokale på første sal i Havnegade, og alle stole var optaget til debut-arrangementet.

- Det regner vi også med er tilfældet næste gang, som er tirsdag 1. maj. Vi har foreløbig solgt 45 billetter, oplyser indehaver Allan Jensen, Restaurant Vægteren.

Målet med den anderledes aftenskole er, at sublim kogekunst og fantastiske øl tilsammen skal formidle nogle enestående øjeblikke.

Der smages hver gang på syv forskellige øl. De to arrangører har allieret sig med landsformanden for Danske Ølentusiaster, Bo L. Jensen fra Frederikshavn, som fortæller mere om de præsenterede øltyper, serveringstemperaturer, opbevaring og ikke mindst hvordan man sammensætter øl med mad.

Tirsdag 1. maj står menuen bl.a. på bagt jomfruhale, fiskefrikadelle, grisebryst/griseskank, to slags oste og kage med ananaskompot. I pausen mellem forret og hovedret fortæller Bo L. Jensen om Krenkerup Bryggeri.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...