Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Ønsker du at gøre din bolig mere miljøvenlig?

Der kommer større og større fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger af alle mulige slags. Hvis du gerne vil leve mere miljøvenligt, kan du f.eks. starte med din bolig.

 

Den kan du nemlig også gøre mere miljøvenlig. Det kan du gøre på flere forskellige måder, som du bliver klogere på her.

Når du gerne vil gøre din bolig mere miljøvenlig, har det den fordel, at du kan blive støttet økonomisk. Du kan nemlig få et energitilskud af ét af de støtteordninger, som tilbyder netop det. Et energitilskud er et økonomisk tilskud til dig som boligejer, der ønsker at energioptimere din bolig.

Energitilskud bliver givet til boligejere, så det bliver mere attraktivt at forsøge at gøre sin bolig mere miljøvenlig.

Du kan få et energitilskud, hvis du f.eks. investerer i en varmepumpe el.lign., som er en mere miljøvenlig varmekilde end f.eks. et gas- eller oliefyr.

Hvis du vil vide mere om dette, kan du læse denne store guide om energitilskud.

Når du allerede bor i en bolig, kan du ikke ændre på, hvad den er bygget af. Til gengæld kan du sørge for at bruge nogle miljøvenlige og bæredygtige materialer fremover, hvis du går i gang med byggeprojekter, bygger til el.lign. Når du skal finde miljøvenlige byggematerialer, er det lettest at lede efter nogle leverandører, som lægger vægt på, at de producerer miljøvenligt.

Hvis ikke din bolig er isoleret ordentligt, siver rigtig meget af din varme ud. Det er ikke blot skidt for dine varmeregninger, det er også skidt for vores miljø. Det gør nemlig, at du skal producere langt mere varme, end du i virkeligheden har brug for, fordi en stor del af det ryger lige ud igennem vinduer, tag eller lignende.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close