Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Østervrå IF smed sejren væk i det 84. minut

Østervrå IF's forspring i serie 3, pulje 25, er reduceret til fem point, og Hals FS har på andenpladsen spillet en kamp færre end ØVI. Det er situationen, efter at ØVI lørdag skuffende måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Klokkerholm, mens Hals FS bankede Sulsted IF med 5-0.

 

- Hvis vi finder vores spil igen og kommer i gang, er jeg ikke i tvivl om, at vi rykker op, men fortsætter vi som i dag, kommer vi i problemer.

Det siger ØVI-målmand Dennis Rosendal, som af Kanal Frederikshavn blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Ingen af målmændene havde ganske vist travlt, men Dennis Rosendals fantastiske redning i første halvleg ved stillingen 0-0 var afgørende for kampens udvikling..

Se video.

Østervrå IF dominerende, men manglede kvalitet på den del af banen, hvor der for alvor skal kreeres chancer.

Jonas Koldbro bragte dog hjemmeholdet foran efter 60 minutter, da han med sin hurtighed udnyttede et kikset udspark af Klokkerholms keeper. ØVI-spillerne var ikke dygtige nok til at udnytte scoringen og lukke kampen. I stedet udlignede Klokkerholm i det 84. minut efter et flot og frækt gennembrud i højre side, hvor holdet satsede med tre mand helt fremme.

- Det var ikke kønt fra nogle af holdene. Vi finder ikke rigtigt spillet i dag. Det er ikke godt nok, erkender Dennis Rosendal.

Efter sejre i sæsonens første syv kampe har ØVI kun fået to point i de seneste par kampe - endda på hjemmebane.

- Jeg tror lige, vi skal til at tænke lidt over, hvordan vi spiller. I de første syv kampe kendte holdene os ikke. De stod højt på os, og vi rendte fra dem og scorede nemme mål. Nu stiller de sig lavere, og det har været et problem i de to sidste kampe, mener Dennis Rosendal, som også savnede midtbanespillerne René Elefsen (skadet) mod Klokkerholm.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close