Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Østervrå IF tilbage på sejrskurs - slog FfI 3-1

Efter tre kampe uden sejr vandt Østervrå IF med 3-1 i søndagens hjemmekamp i serie 2 mod FfI's andethold, der ikke kunne følge med i anden halvleg.

 

Der var sejre til alle tre tophold i weekenden, så stillingen er uforandret i top 3:

1. Hirtshals 17 point (7 kampe)
2. Sulsted 15 point (6)
3. Østervrå IF 14 point (7)

FfI's oprykkere roder rundt i bunden. Sammen med Skibsby-Højene IF ligger FfI til nedrykning, men dog kun med ét op til kvalifikationspladsen.

I den meget kraftige sidevind på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå fulgte gæsterne fint med i første halvleg, og meget havde sikkert set anderledes ud, hvis Patrick Høeg Lundberg og Jeppe Drejer havde udnyttet en stor dobbeltchance efter 16 minutter.

To minutter senere bragte ØVI sig i stedet foran med 1-0. Et lusket forsøg i blæsevejret ramte overliggeren. Returen headede FfI-forsvaret lige ud i fødderne på Jonas Koldbro, og han ramte den "lige i r...."

1-0 til hjemmeholdet lignede en pausestilling, men kort før teen udlignede FfI's 22-årige alderspræsident, Marcus Grønning. Hans afslutning fra kanten af straffeparksfeltet sad dybt nede i det lange hjørne uden for keeper Thomas Hjortholms rækkevidde.

I anden halvleg dominerede ØVI, og Mikas Seerup scorede til 2-1 i det 48. minut. Få sekunder inden havde han en stor chance efter kampens flotteste angreb, men FfI-målmand Christian Jørgensen reddede glimrende. De rødblusede fra Østervrå fastholdt dig presset, og da bolden igen lå for fødderne af Mikas Seerup sendte han den koldblodigt i kassen.

Mikas Seerup er en af flere unge spillere, som er kommet hjem til Østervrå efter at have prøvet lykken i større klubber. Den 19-årige angriber skiftede som U12-spiller fra Østervrå til AaB. Da han var 16 år, gik turen til Vejle, og senest har han været halvanden sæson i DS-klubben Hedensted.

- Det er skønt at komme tilbage til alle vennerne og se alle de gamle tilskuere, som stadig støtter klubben, siger Mikas Seerup.

Men turen fra AaB, Vejle og Danmarksserien til Østervrå må vel også beskrives som et stort tilbageskridt i karrieren.

- Ja, men det er et fald, jeg gerne tager med de her drenge. Det er sjovt og hyggeligt at spille her. Jeg kan godt lige fællesskabet, siger Mikas Seerup, som Kanal Frederikshavn kårede til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Efter Mikas Seerups scoring var ØVI tættere på 3-1 end FfI på 2-2, så det var helt naturligt, at ØVI scorede til 3-1 midt i anden halvleg. Det er et mål, som Christian Jørgensen i FfI-målet skal være glad for ikke blev optaget på video. Han ville - i tæt parløb med en holdkammerat og modstander - sparke bolden væk i kanten af straffesparksfeltet. Han sparkede dig ved siden af bolden, som i stedet havnede for fødderne af Thomas Møller, der nemt scorede i det tomme mål.

Herefter var FfI tvunget til at satse mere offensivt, og netop ØVI's bageste kæde var til at udfordre. Marck Olesen halter altid, men den stærke forsvarsspiller har aldrig haltet mere end i netop denne kamp. Den store FfI-satsning udeblev dog, hvilket FfI-træner Peter Jørgensen forklarede ned, at Thor Kobberup udgik med en skade.

Under alle omstændigheder manglede der større vilje og engagement hos gæsterne. Derfor var det fuldt fortjent, at Østervrå IF vandt med 3-1.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close