Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Østervrå IF's tophold skal tilbage på sejrssporet

Andreas Bundgaard og co. jagter efterårets ottende sejr i ni kampe.
Var topholdet Østervrå IF's første pointtab i lørdags et tegn på krise, eller var det uafgjorte resultat i hjemmekampen mod Thise IF blot en lille bump på vejen mod oprykningen til serie 2?

 

Det vil lørdagens hjemmekamp mod Klokkerholm IF formentlig vise. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Østervrå IF's nedrykkere vandt efterårets første syv kampe i serie 3, men måtte i lørdags nøjes med det ene point, da Thise IF gæstede Elektrikeren Nord Arena.

- Det var et skuffende resultat. Vi havde rigtig svært ved at bryde Thise-mandskabet op, da de stod meget dybt og forsvarede med mange spillere. Vi forventer ikke samme kampbillede mod Klokkerholm, og vi satser da på, at vi skal tilbage på sejrssporet, siger assistenttræner Mathias Rosendal.

Østervrå IF åbnede efteråret med en 3-2-sejr ude over Klokkerholm, som med sine kun syv point ligger til nedrykning.

- Vi er faktisk overrasket over Klokkerholms nuværende placering, da vi egentlig synes, at de leverede rigtig god modstand mod os i kampen i Klokkerholm. Det er et ungt hold med fart, som gerne vil spille fodbold og et hold, som har nogle gode profiler, pointerer Mathias Rosendal.

Østervrå IF er syv point foran Hals FS på andenpladsen, men Hals FS har spillet en kamp færre, så potentielt er ØVI's forspring nu kun fire point. ØVI's andethold, der er oprykker i serie 4, ligger på andenpladsen.

- Vi er i gang med et generationsskifte i ØVI - noget, som egentlig har været i gang de seneste par sæsoner. Der er sket stor udskiftning, siden vi var oppe i serie 1, hvor der kun er en håndfuld spillere tilbage på holdkortet. Vi har en rigtig stor gruppe af unge spillere, hvor mange af dem træner ofte og godt, og de bidrager rigtig godt både på serie 3- og serie 4-holdet. Så vi skal holde ved den positive kultur i klubben og blive ved med at nyde sammenholdet, samtidig med at vi stadig lægger på spillemæssigt, udtaler Mathias Rosendal.

Der er allerede kampstart lørdag kl. 12.30 på Elektrikeren Nord Arena. Efter serie 3-kampen spiller ØVI's andethold hjemme mod IF Skjold Sæby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close