Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Østervrå og Skagen topper Spar V Ligaen

Mikal Andersen appellerer for straffe i Skagen, og dommeren er enig.
Østervrå IF forsvarede førstepladsen i kommunemesterskabet i seriefodbold - Sparekassen Vendsyssel Ligaen - med en flot 2-0-sejr i topkampen i serie 2 ude mod Hirtshals. Skagen IK er nærmeste konkurrent.

 

Danmarksserien, pulje 4:
IF Skjold Sæby blev det første hold i fire kampe, som scorede mod Silkeborg KFUM, og Jakob "Mølby" Kristensens fuldtræffer i dommerens tillægstid sikrede lørdag aften Skjold det ene point på JYSK Parks kunstgræs.

Cheftræner Nikolaj Dorff var glad efter 1-1 mod topholdet Silkeborg KFUM.

- Vi leverede en flot præstation, hvor vi viser, at vi er kommet langt som et hold og virkelig har noget at bygge videre på, mener Nikolaj Dorff.

Jyllandsserien 1, pulje 1:
FfI er ramt af COVID-19, og den planlagte udekamp mod Gug i weekenden blev derfor aflyst. FfI kunne dog glæde sig over, at topholdet AaB tabte 0-1 til Skive. Kun ét point skiller AaB, Hjørring og FfI på de tre første pladser. Nr. et rykker op i Danmarksserien.

Serie 2, pulje 14:
Østervrå IF vandt 2-0 ude over Hirtshals og rykkede op på andenpladsen, ét point efter Flauenskjold, som søndag eftermiddag besejrede IF Skjold Sæby med 2-1 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby.

Schlie Arena i Hirtshals plejer ikke at være en bane, hvor Østervrå har point med hjem fra, men 90 minutters fremragende spil og fight sikrede gæsterne tre fortjente point.

Andreas Bundgaard var manden bag scoringen til 1-0. Midtvejs i første halvleg modtog han en god bold i dybden og udnyttede chancen alene med Hirtshals-målmanden. Fem minutter senere kom ØVI på 2-0 - et flot frispark af rutinerede René Kiil.

Opgøret mellem FfI og SEIF blev udsat på grund af COVID-19 i FfI's førsteholdstrup.

Næste runde spilles Kr. Himmelfartsdag - altså på torsdag. Her er opgøret mellem Østervrå IF og SEIF Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Serie 3, pulje 28:
Skagen IK har vundet fire kampe i træk. Fredag aften blev det 4-3 i hjemmekampen mod bundholdet Tårs/Ugilt IF. En mærkelig kamp, hvor Skagen IK ikke fandt topniveauet, men producerede rigeligt med chancer til en langt større sejr. Patrick Jakobsen blev matchvinder i det 87. minut. Han blev - ligesom Joachim Lyngø - dobbelt målscorer.

FC Vakok spillede ikke i weekenden.

Serie 4, pulje 55:
17. april tabte Jerup/Aalbæk 0-11 i Hirtshals, men efter den lussing er det blevet til tre sejre og ni point i tre kampe. Lørdag vandt Jerup/Aalbæk med 5-0 ude over SEIF's andethold. Målmaskinen Klaus Drejer var på pletten tre gange. Han er nu oppe på ni mål i seks kampe. Imponerende. Jerup/Aalbæk ligger på andenpladsen, tre point efter Hirtshals.

FfI's fjerdehold vandt 4-2 ude over Kvissel/Ravnshøj IF, der ikke kunne stoppe Tobias Stilling.

IF Skjold Sæbys tredjehold og Hørby IF spillede 0-0.

Serie 4, pulje 57:
Dybvads tophold skuffede i hjemmekampen mod Flauenskjold. Gæsterne vandt 3-2, efter at Dybvad havde været foran med 2-0.

Der var topkamp mellem Øster Brønderslev og Try/Thorshøj, og den duel vandt førstnævnte med hele 6-1. Øster Brønderslev har scoret mellem fem og syv mål i sine fire hjemmekampe.

IF Skjold Sæbys fjerdehold tabte 0-3 i udekampen mod Brønderslev og ligger til nedrykning.

Voerså IF ligner et hold, som er på vej retur i serie 5. Fredag aften tabte Voerså IF med 0-6 til Asaa.

KVINDER:
Jyllandsserien, pulje 274:
DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) indtager førstepladsen. Lørdag blev det til en sejr på 3-2 ude over Aalborg Freja. Malene Skovbak Mølholt scorede to mål for DHF.

FfI's udekamp mod Nibe blev udsat på grund af COVID-19 i FfI-truppen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close