Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Østervrås tophold satte point til for første gang

Jonas Larsen lavede alle fire mål, da Syvsten IF vandt 4-0 over Østervrå IF i serie 4. Heller ikke Østervrå IF's førstehold havde en god weekend. Holdet mistede for første gang point i serie 3.

 

Her er weekendens serieoverblik, når det gælder de bedste hold i Frederikshavn Kommune.

Jyllandsseren 1, pulje 1:
IF Skjold Sæby tabte 2-6 i udekampen mod Randers Freja. Blot tre point i de seneste fem kampe indikerer, at livet i Jyllandsserien indtil videre er lidt mere udfordrende end forventet for Skjold.

FfI's hjemmekamp mod Hjørring IF blev udsat. Kraftig nedbør og en nyanlagt grønsvær på Empire Stadium var en skidt cocktail. Efter weekendens kampe er FfI næstsidst i puljen, men det er tæt affære.

Serie 2, pulje 12
:
IF Skjold Sæbys JS-reserver vendte 0-1 i pausen i hjemmekampen mod Skibsby-Højene IF til en sejr på 2-1. Alle hold har spillet otte kampe, og Skjold er blot ét point fra førstepladsen i den jævnbyrdige pulje, hvor der kun er fem point mellem nr. et og seks.

Serie 3, pulje 24:
Mikas Seerup og Patrick Høeg Lundberg på straffespark skaffede FfI's andethold en sejr på 2-0 i udekampen mod Skagen IK.

FC Vakok tabte 2-4 til bundholdet Hjørring IF, som dermed kunne juble over efterårets første sejr. Både Vakok og HI er noteret for fire point, mens Skagen IK har seks point.

Topholdet SEIF var oversidder, men "De Gule" kan alligevel glæde sig over, at de nu er alene i spidsen, når det gælder Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Serie 3, pulje 25:
Østervrå IF har - i modsætning til SEIF - ikke længere maksimumpoint. ØVI måtte efter en skuffende indsats nøjes med 1-1 i hjemmekampen mod Thise IF. Jonas Koldbro udlignede for ØVI.

ØVI er syv point foran Hals FS, der har spillet en kamp mindre.

Serie 4, pulje 49:
FfI's tredjehold har maksimumpoint efter syv kampe. Lørdag vandt det unge FfI-hold med 2-1 over Kvissel-Ravnshøj IF, som var ramt af fire karantæner efter den meget omdiskuterede hjemmekamp mod Syvsten IF.

Østervrå IF, som ligger nr. to, otte point efter FfI, tabte 0-4 til Syvsten IF. Jonas Larsen scorede alle fire mål.

IF Skjold Sæby vandt 4-2 over Bindslev/Tversted IF.

Kun ét hold rykker ud, og da SEIF har trukket sit hold, er der indtil videre ingen spænding i rækken. Det kræver, at FfI går helt i stå i topppen.

Serie 4, pulje 50:
De to lokale hold i puljen, der begge kæmper for at undgå den enlige nedrykningsplads, tabte begge i weekenden. 

Voerså IF mødte topholdet Ulsted ude og tabte 1-2. Hørby/Dybvad var foran 2-0 i hjemmekampen mod Asaa, men tabte 2-3. 

Voerså IF er sidst (nr. otte) med fire point, men der er kun to point op til Hørby/Dybvad på femtepladsen.

Kvindeserie Vest, pulje 251:
DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) tabte 0-7 i udekampen mod topholdet FC Thy-Thisted Q. Otte kampe og otte nederlag er statis for DHF, som ligner et hold, der spiller rykker ned i Jyllandsserien.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close