ØVI vandt endelig efter 365 dage på hjemmebane

• 3 af 3
    Østervrå vandt i dag over Skagen med 4-1
Af: Kanal Frederikshavn

Det indbød ikke ligefrem til fodbold denne august lørdag på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå, hvor vejret nærmere var som en rå dag i oktober.

Kampens indledning var tydeligvis mærket af det efterårslignende vejr. Det var stort set kun hjemmeholdet, som var på bolden, men de kom ikke frem til de store chancer. Især havde spillerne meget svært ved at stå fast på den regnfulde bane.

Efter 22 minutter kom hjemmeholdet foran ved René Kiil, da han tog chancen langt udefra. Skagens målmand stod lidt langt ude af sit mål, som René Kiil havde set.

Få minutter inden havde udeholdet haft et lignende forsøg, som desværre for dem ramte overliggeren.

Efter 36 minutter ville hjemmeholdets René Elafsen lave et indlæg. Han ramte den dog ikke helt rent, og bolden "sejlede" derfor ind i målet - igen var Skagens målmand placeret for langt ude af sig mål.

2-0 til hjemmeholdet ved pausen, og det var fuldt fortjent. Skagen IK havde ikke meget at byde på denne lørdag eftermiddag i Østervrå.

Efter 56 minutter kom hjemmeholdet foran 3-0, og pludselig ud af ingenting får udeholdet reduceret til stillingen 3-1.

Men kamprekordholderen i Østervrå IF, Thomas Thomsen, ville også forsøge at slette den kedelige statistik, som lød på ingen sejre på hjemmebane i 365 dage for Østervrå. Det gjorde han med sin scoring til 4-1, som også blev kampens resultat.

I dag var det svært at kåre en kampens spiller, da alle fra hjemmeholdet gerne ville slette den kedelig statistik. Derfor hyldede Kanal Frederikshavns udsendte Kjeld Pedersen som "kampens spiller". Kjeld Pedersen var gået bort henover sommeren og blev inden kampen hyldet med et minuts klapsalve. Kjeld Pedersen var en af de helt store ildsjæle i Østervrå Idrætsforening, hvor han i mange år har været alt fra træner for adskillige hold, formand, bestyrelsesmedlem og flere andre ting.

Næste kamp for begge mandskaber er allerede på tirsdag 20. august, hvor Østervrå tager en tur til Skibsby-Højene, mens Skagen hjemme møder FfI.