Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Opløftende status om COVID-19 på Hockeycamp

Sent fredag aften sendte Frederikshavn Ishockey Klub en opløftende mail ud til alle deltagere i FIK's Hockeycamp, som blev afviklet i sidste uge.

 

- Der bliver ikke behov for yderligere tiltag for camp-deltagerne i forbindelse med den mulige COVID-19 smittebærer, oplyser formand Søren Klyvø.

En tjekkisk U20-målmand, som deltog i to gange målmandstræning under årets Hockeycamp, viste sig i denne uge at være smittet med COVID-19.

FIK udpegede herefter 27 personer, som havde været tæt eller måske tæt på den tjekkiske målmand. Disse 27 personer skulle testes for COVID-19. Blandt de 27 var tre ligaspillere fra Frederikshavn White Hawks.

- Vi har nu fået testresultater på 22 af de 27 mulige nære kontakter – alle med negativt resultat. Vi forventer også negative svar på de sidste fem test, fordi de vedrører personer, som hverken havde fysisk berøring med den mulige smittebærer eller var tættere end en meter på den mulige smittebærer i mere end 15 minutter, fortæller Søren Klyvø.

Skulle der dukke en positiv test op blandt de sidste fem personer, vil sundhedsmyndighederne behandle det som et tilfælde, der ikke har forbindelse til FIK's Hockeycamp.

 

BillederTilføj billede


FOTO: eframe.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close