Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Optimistisk FfI-træner: Vores base ser stærk ud

Hvem skal have udleveret årets første trøje fra Diadora? Det afgøres i eftermiddag.
FfI's bedste fodboldhold jagter i foråret førstepladsen i Jyllandsserien 1, som er lig med oprykning til Danmarksserien.

 

Med syv hold i puljen skal der blot spilles 12 kampe, så det gælder om at være klar fra start, når sæsonen begynder torsdag kl. 14 r.00 hjemme på Empire Stadium mod Skives 1. divisionsreserver.

- Vi har en god trup med en fin bredde. Vi viste også i efteråret, at vi blev det bedste hold i puljen i anden halvdel med otte kampe i streg uden nederlag. Vores base ser stærk ud, vurderer FfI-cheftræner Peter Enevoldsen.

FfI har mistet Nikolaj Stisen, men glæder sig over tilgang af 20-årige Mathias Dyg Jensen, som på AaB's JS-hold viste, at han er en teknisk dygtig og hurtig spiller. Derudover er Cato Kristensen tilbage i FfI efter et studieophold i Korea.

Hvordan har optakten til sæsonen været med strenge corona-restriktioner?

- Det har været mærkeligt for alle hold, men vi har spillet tre testkampe, og jeg synes, vi ser ganske fine trods den sene træningsstart og de få kampe, vi har spillet, udtaler Peter Enevoldsen.

Efterårssæsonen sluttede i utide på grund af COVID-19. Det betyder, at der er 21 hold i JS1 mod normalt kun 16. Det har den konsekvens, at der rykker to-fire hold ud af hver pulje. En fjerdeplads kan altså betyde nedrykning (afhænger af antallet af jyske nedrykkere fra Danmarksserien).

- Jeg tænker, det bliver en tæt pulje, hvor alle kan slå alle. Skive og Holstebro er divisionsreserver, og deres hold vil sikkert skifte fra kamp til kamp. De andre fire hold (Gug, AaB, Hjørring IF og Aalborg Chang, red.) kender vi jo fra efteråret, bemærker FfI's cheftræner.

I åbner mod mod Skive. Hvad ved du om dem?

- Vi kender ikke noget særligt til Skive, men vi ved, at første kamp altid er speciel med ujævne baner på denne årstid, og det kan sagtens være tilfældigheder, der afgør kampen.

Opgøret mellem FfI og Skive fløjtes i gang kl. 14.00. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, så Kanal Frederikshavn liveopdaterer på Facebook - Kanal Frederikshavn Fodbold og kårer Kampens Spiller, som får udleveret en lækker Diadora-trøje.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close