Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Opvarmningsturnering truet på eksistensen

- Turneringen er måske ved at overleve sig selv. Det skyldes især planlægningen fra DBU/JBU, mener formand Bjarne Pedersen, SEIF Fodbold.
SEIF's traditionsrige opvarmningsturnering til efterårssæsonen i seriefodbold afvikles i næste uge med det laveste antal hold nogensinde.

 

- Turneringen er måske ved at overleve sig selv. Det skyldes især planlægningen fra DBU/JBU, mener formand Bjarne Pedersen, SEIF Fodbold.

Han forstår ikke, hvor efterårsssæsonen allerede skal begynde i weekenden 6.-7. august.

- Ude i den virkelige verden er der global opvarmning, hvilket betyder, at vinteren skydes længere og længere væk. Sidste år i november klippede vi stadig græs, da turneringen var slut. Ydermere er der mange kunststofbaner nu, så vi kan ikke se, hvorfor turneringskampene starter allerede den første weekend i august. Mange er stadig på ferie, skolerne er ikke startet endnu. og derfor har mange klubber på nuværende rykket deres første kamp til en hverdag senere i august, fortæller Bjarne Pedersen.

Han ønsker, at DBU rykker turneringsstarten til midt i august.

Træningsturneringen begynder på mandag 25. juli. Der spilles op til tre kampe fra mandag til lørdag med start kl. 18.30 og lørdag kl. 13.15.

Vendsyssel Fodbolddommerklub dømmer kampene og serie 2-holdene har også linjedommere på.

- Kig forbi Nordjyske Bank Arena på Skeltvedvej i næste uge. Der er altid en pølse på grillen og kølige vand/fadøl ved klubhuset, fortæller SEIF-formanden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: SEIF

FOTO: SEIF

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close