Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.01.2020 | Af: Michael Frederiksen

Otte indbrud - stjal kompressor til 125.000 kr.

Weekenden bød på fire indbrud i virksomheder, tre indbrud i sommerhuse - to af dem i nabohuse i Bratten - og ét indbrud i en privat villa i Frederikshavn Kommune.

 

To indbrud fandt sted i vestbyen i Frederikshavn. Kofod og Christensen Maskinfabrik på Knivholtvej havde indbrud fra fredag kl. 14.00 til mandag kl. 05.30.

Der er stjålet en Stenhøj-kompressor med trykluftsbeholder til en værdi af 125.000 kroner. Den var placeret udenfor. Tyvene klippede flere hængelåse over.

På Perspektivvej - tæt på Knivholtvej - var der indbrud hos UniSafe. Det skete fra fredag kl. 17.00 til mandag kl. 7.00. Et vindue er brudt op. Her er der stjålet en bærbar computer.

To andre steder gik tyvene efter spilleautomater.

- Vi tænker selvfølgelig, om der kan være en sammenhæng, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Freddy's Bar havde indbrud i perioden fra søndag kl. 3.00 til mandag kl. 6.00. En bagdør er brudt op, og der er stjålet kontanter fra både en spille- og veksleautomat.

En spilleautomat var også målet for de tyve, der fra søndag kl. 20.00 til mandag kl. 8.00 brød en bagdør op og stjal kontanter i Skawgrillen på Vestre Strandvej i Skagen.

Der har været to indbrud i to nabosommerhuse på Kippen i Bratten - begge i weekenden. Tyvene aflistede ruder i de to sommerhuse. Fra det ene hus er der stjålet et brunt lammeskind, en radio og en gyngestol i mørkt træ. Fra det andet hus er der ikke umiddelbart stjålet noget.

En forbipasserende konstaterede søndag eftermiddag, at der havde været indbrud i et sommerhus på Marsvej i Skiveren. Vinduet til badeværelse er brudt op, og huset er gennemrodet.

Endelig har der været et indbrud på Esbenfald i Dybvad. Tyvene brød et vindue op fra fredag kl. 17.00 til lørdag kl. 23.00.

Der er stjålet cirka 100 flasker vin, en PH-lampe, Weber-bestik og spiritus. Tyvene stjal også husejerens røde Toyota Yaris. Den er efterfølgende fundet på Frismosevej ved Præstbro.

Ved du noget, som måske kan hjælpe Nordjyllands Politi med opklaringen af disse sager, må du meget gerne ringe 1-1-4.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close