Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Tidligere VEB-træner i spidsen for ligakonkurrent

Peter R. Jensen (t.v.) bliver cheftræner i Greve - en af VEB's konkurrenter i toppen af Badmintonligaen.
Skagboen Peter R. Jensen - igennem 10 år sportschef og cheftræner i Vendsyssel Elite Badminton - blev torsdag aften præsenteret som ny cheftræner i Greve Strands Badmintonklub.

 

Klubben skriver på sin hjemmeside, at det efter flere år "flirten" nu er lykkedes at tilknytte Peter R. Jensen som ny cheftræner for Greves liga- og seniorafdeling.

- Vi har af flere omgange været i dialog med Peter om cheftrænerrollen i GSB, men timingen har aldrig været helt rigtig – det er den nu. Vi har været glade for at have Anders Kristiansen i klubben de seneste to sæsoner, og resultaterne har været tilfredsstillende. Med muligheden for at få Peter ombord føler vi, det er tid til at afprøve, om flirteriet kan blive til et lykkeligt "ægteskab", udtaler elitechef Steen Pedersen på klubbens hjemmeside.

Greve har netop vundet grundspillet i Badmintonligaen og deltager dermed i Final 4 om DM-guldet 17.-18. april i Brøndby Hallen, hvor også Vendsyssel Elite Badminton er med.

Peter R. Jensen har været U15-landstræner, træner/sportschef i VEB, landstræner i New Zealand og træner/sportschef i Holbæk, hvor han i dag bor med sin familie.

Han har sin daglige gang som træner på Badminton Europe – Center of Exellence i Holbæk og som leder og træner på Stenhus Badminton College i Holbæk. Begge stillinger fortsætter han med ved siden af cheftrænerrollen Greve, som er en af Danmarks største og mest vindende badmintonklubber.

- Vi skal være forandringsparate, nytænkende og en af de klubber, som er med til at vise vejen – lokalt som nationalt. Der er mange stærke kræfter, som hver dag arbejder benhårdt for klubben, siger Peter R. Jensen.

Han har første dag i jobbet senest 1. august 2020.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close