Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Islandsk klassespil i målet gav ingen point i Randers

Fornemt spil af keeper Elin Thorsteinsdottir var ikke nok for Vendsyssel Håndbold i aftenens udekamp i Randers. Foto: Erik Laursen
Vendsyssel Håndbold vandt med tre mål over Randers HK i anden halvleg, men tabte samlet med 20-22. Dermed er det formentlig kun de mest optimistiske Vendsyssel-spillere, som nu tror på, at oprykkerne undgår nedrykning fra Bambusa Kvindeligaen.

 

Med blot fire kampe igen skal Vendsyssel hente fire point, ét mere end det er lykkedes at tilspille sig i sæsonens første 22 opgør. Og Vendsyssel mangler de tre tophold, Odense, Viborg og Esbjerg, samt Holstebro.

Håbet var, at Vendsyssel vandt i Randers og senere udekampen mod Holstebro. Desværre fik gæsterne en elendig start i Randers. Efter 14 minutter var cheftræner Thomas Kjærs tropper nede med 1-6, og stillingen ved pausen var 11-6 til Randers, selv om Vendsyssels islandske keeper, Elin Thorsteinsdottir, imponerede med en redningsprocent på 53.

Hun fortsatte med at storspille i anden halvleg og sluttede kampen med en redningsprocent på 54. Det varede dog længe, inden der for alvor kom spænding i kampen. Med 10 minutter igen var Vendsyssel bagud med 13-18.

En islandsk dobbeltredning ved stillingen 14-18 blev fulgt op af en ny reducering til 15-18, og med seks minutter igen kom gæsterne på 16-18. To minutter før tid scorede Ida Andersen til 19-20. Randers svarede igen, men Pernille Brandenborg reducerede til 20-21 mod sin kommende klub. Uret stod på 58:53. Tættere på kom gæsterne ikke. Nøjagtigt som i det første møde mellem de to klubber blev spændingen dog bevaret til de sidste sekunder, hvor Mathilde Orkild bragte hjemmeholdet foran med 22-20.

Vendsyssels målscorere:
Henriette Hansen 4
Sofie Sletskov 4
Steinunn Hansdottir 3
Mette Brandt Nielsen 3
Pernille Brandenborg 2
Ida Andersen 1
Cecilie Termansen 1
Ida Jespersen 1
Mette Bejder 1

Bemærkelsesværdigt var det, at bagspilleren Christina Pedersen ikke kom på scoringstavlen i Randers.

Vendsyssels næste kamp er onsdag hjemme mod Viborg HK.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Erik Laursen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close