Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Overskud for 11. sæson i træk i White Hawks

Elite Nord Frederikshavn A/S - selskabet bag ishockeyholdet Frederikshavn White Hawks - præsenterede her til aften for 11. år i træk et overskud på selskabets ordinære generalforsamling.

 

Direktør Henrik Andersen kunne fremvise et driftsoverskud på 336.617 kroner før afskrivninger og finansielle omkostninger. Årets resultat efter afskrivninger og skat lød på 13.098 kroner.

På generalforsamlingen blev direktør Dennis Conradsen fra Skagen Blade Technology valgt ind i bestyrelsen. Herudover består bestyrelsen af formand Peter Conradsen, Lars Mølgaard, Ole Thue Hansen, Mette Kammer Pedersen, Søren Brogaard og Henrik Andersen.

De sportslige målsætninger blev nået - ikke mindst med triumfen i Final 4 -men ellers blev sæsonen som bekendt præget af COVID-19 – både sportsligt og økonomisk med suspendering af slutspillet og hermed et økonomisk indbringende slutspil.

Takket være støtteordninger og diverse tiltag med auktioner og salg af støttebilletter reddede selskabet regnskabet. Henrik Andersen rettede en stor tak til sponsorer, fans og alle andre som købte støttebilletter.

- Der blev igen trukket store veksler på alle ansatte og ikke mindst alle klubbens frivillige, som har en kæmpe betydning for klubben. Mange kampe og øvrige events blev afholdt i gode og festlige rammer med hjælp fra alle de frivillige. En stor tak også til vores supportere, som igen skabte en fantastisk stemning til kampene i Nordjyske Bank Arena, lyder det fra Elite Nord Frederikshavn A/S.

Selskabet har både sportsligt og økonomisk positive forventninger til fremtiden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close