Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

På mandag lukker Tabulex: Erstattes af Aula

Fra mandag 18. januar begynder børnehaver og vuggestuer at bruge Aula til kommunikationen mellem forældre og institution. Aula erstatter den nuværende løsning Tabulex.

 

Flere forældre kender allerede Aula, da det bruges på skoleområdet, hvor systemet sikrer forældrene en brugervenlig løsning gennem barnets skolegang.

- Før havde dagtilbud og skolen hver sit system, hvorfor man som forældre kunne risikere at skulle følge med på flere forskellige platforme. Kongstanken med Aula er, at vi med den seneste udrulning har skabt én samlet platform til forældre med én indgang. Samtidig er Aula en enkel og brugervenlig løsning, som er nem for lærere og pædagoger at arbejde i, og hvor forældre let kan følge med i børnenes hverdag og trivsel, siger Sisse Kit Pedersen, som er Frederikshavn Kommunes projektleder på Aula.

Aula er stærkt inspireret af blandt andet Facebook, så for de fleste brugere bliver det en velkendt oplevelse – særligt fordi Aula allerede fra begyndelsen har haft fokus på forældres og elevers adgang.

- Aula er langt lettere at gå til for de fleste brugere, især hvis man allerede er bruger af et socialt medie. Fra begyndelsen indeholder Aula de basisfunktioner, der er nødvendige for et godt samarbejde mellem hjem og institution, og derefter vil der løbende komme nye funktioner, siger Sisse Kit Pedersen.

Ud over brugervenlighed har sikkerhed har været helt central i udviklingen af Aula, og al data i Aula behandles efter de nyeste sikkerhedskrav.

Dagplejen forventes at tage systemet i brug senere i år, hvilket man som forældre vil blive orienteret om, når datoen nærmer sig.

I forbindelse med overgangen til Aula får daginstitutionerne i Frederikshavn Kommune igen egne hjemmesider.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close