Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Palads Teatret genåbner med stærke danske film

Se flere fotos under artiklen.
Palads Teatret i Frederikshavn genåbner i dag med et "knaldgodt filmprogram", som biografejer Kris Søgaard Pedersen udtrykker det.

 

- Nu kan nordjyske filmfans igen opleve magien i biografens mørke. På plakaten findes både de bedste film fra før nedlukningen, et nyt mesterværk og to skønne julefilm for hele familien, siger Kris Søgaard Pedersen.

Palads Teatret åbner med et godt tilbud til alle, som har savnet biografen, så hele fredagen er der halv pris på alle menuer i kiosken.

RETFÆRDIGHEDENS RYTTERE
Anmeldere og publikum kalder allerede Anders Thomas Jensens nyeste for "årets bedste film". Instruktøren, som også står bag "Blinkende Lygter", "Adams Æbler" og "De Grønne Slagtere", har endnu en gang samlet et super cast med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Nicholas Bro i spidsen.

JULEMANDENS DATTER 2
Endnu et skønt juleeventyr for hele familien i det kendte univers, hvor vi også møder Martin Buch, Mia Lyhne og Ulf Pilgård, som gentager deres roller fra den første film.

MALOUS JUL
Et anderledes juleeventyr om pigen Malou, som kommer i familiepleje på en gård, og hun er slet ikke i julestemning. Det bliver ikke bedre af, at hun ikke kommer så godt ud af det med en lille fyr, som bor på loftet, og som gerne så Malou komme ud af døren hurtigst muligt.

DRUK
Thomas Vinterbergs nyeste er allerede set af mere end 750.000 danskere, og bliver også Danmarks bud på en Oscar-kandidat. En fantastisk film, som med Mads Mikkelsen i hoverollen hylder livet og de stærke dråber.

ERNA I KRIG
Trine Dyrholm gør det igen fantastisk i Henrik Ruben Genz 1. verdenskrigs drama, basseret på en roman af Erling Jepsen. Filmen er allerede set af over 100.000 danskere.

MADKLUBBEN
Denne livsglade komedie er allerede set af over 100.000 danskere, og er en stærk kandidat til en girls night out.

- Sofia og jeg er super glade for, at vi allerede fra i dag kan byde filmelskere velkommen tilbage i mørket. Vi står klar med nogle super gode danske film af de dygtigste folk i branchen, og der er virkelig noget for enhver smag, siger Kris Søgaard Pedersen.

Der skal bæres mundbind i Palads Teatret, indtil man har fundet sin siddeplads.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: Presse

FOTO: Presse

FOTO: Presse

FOTO: Presse

FOTO: Presse

FOTO: Presse

FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close