Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Penge i kassen efter medvirken i Løvens Hule

Alexander Rønnest og Jonas Homberg har solgt flere lamper, efter at de torsdag aften medvirkede i Løvens Hule på DR1.
To unge frederikshavnere medvirkede torsdag aften i årets første udgave af programmet Løvens Hule på DR1. Der var ingen penge fra "Løverne", men efter den populære udsendelse er der alligevel kommet penge i kassen hos Alexander Rønnest og Jonas Holmberg.

 

- Markedsføringsværdien ved at være med i Løvens Hule er stor. Det kunne vi se øjeblikkeligt, idet ordrerne straks efter at udsendelsen var slut, begyndte at vælte ind, og stadig her fredag er vores hjemmeside utroligt godt besøgt, så de fem lamper, vi gav til "Løverne", er tjent ind, fortæller Jonas Holmberg til Kanal Frederikshavn.

Iværksætterfirmaet Hupaip laver eksklusive og karismatiske lamper med humane karaktertræk. Det sker ved at sammensætte lampernes komponenter, som er rør, på forskellige måder. Lamperne forestiller derfor mennesker med hvert sit særprægede udtryk og personlighed: TÆNKEREN, HYGGEREN OG VINDEREN.

Alexander Rønnest og Jonas Holmberg indledte gavmildt med at forære "Løverne" en lampe hver. Udsalgsprisen er 2.995 kroner. Hver lampe koster Hupaip 1.080 kroner at lave, inklusiv en trækasse til 450 kroner, som lampen leveres i. En trækasse, som produceres på et beskyttet værksted i Frederikshavn Kommune.

Den dyre trækasse var en af flere detaljer, som Jacob Risgaard, Jan Lehrmann, Mia Wagner, Christian Arnsted og Jesper Buch undrede sig over. "Løverne" kunne tydeligvis godt lide de to frederikshavneres personlighed og ærlighed, men forretningsmæssigt var de ikke imponeret.

- En af grundene til, at vi er her i dag, er, at vi mangler sindssyg support på marketing, smilte Alexander Rønnest til "Løverne".

Det var Jacob Risgaard, der bor i Frederikshavn, enig i.

- Det må være marketing, I er dårligst til, for Frederikshavn er en lille by, og jeg har aldrig hørt om jer, lød det fra Jacob Risgaard.

Ingen af "Løverne" valgte altså at skyde penge i Hupaip, som i 2020 havde det svært på grund af aflyste boligmesser og tilbageholdende private forbrugere. Alexander Rønnest og Jonas Holmberg er dog glade for, at de tilmeldte sig Løvens Hule.

- Det var virkelig en oplevelse, som vi sent glemmer. Vi var enige om, at vi ville prøve at skabe en god stemning i studiet, og det er ikke løgn, at jargonen og stemningen, som man fornemmede i fjernsynet, varede fra start til slut i de 50 minutterne, optagelsen stod på. "Løverne" morede sig, og efter optagelserne kom de også hen til os og roste vores ærlighed og væremåde. Det var rart, siger Alexander Rønnest.

- Selvfølgelig havde vi håbet på, at specielt frederikshavneren Jacob Risgaard havde hoppet på vognen, og vi kunne have fået glæde af hans fantastiske forretningstalent og netværk, men sådan skulle det ikke gå. Selv om vi tog fra København med nul kroner i lommen, var det en helt fantastisk oplevelse, som vi aldrig glemmer, siger de to 24-årige frederikshavnere.

Siden optagelserne i august 2020 har de udviklet et par nye produkter, nemlig HÆNGEREN, som er et praktisk tøjstativ, der monteres i loftet, og FREDERIKSHAVNEREN, som er en eksklusiv væglampe.

- Vi har begge et fuldtidsjob, som vi er rigtig glade for og fortsætter med, men vi vil stadig forsøge at få så mange lamper som muligt ud og lyse de danske stuer op. Vi er godt klar over, at lamperne ikke falder i alles smag, men vi synes selv, at de er rigtig fede, og det, at de adskiller sig fra de traditionelle lamper med blandt andet muligheden for en personlig indgravering, er det, som gør, at vores kunder køber dem. Vi har solgt både til den studerende, direktøren og til farmoren, som har købt en i gave til barnebarnet, oplyser Alexander Rønnest.

Se Løvens Hule her - Alexander Rønnest og Jonas Holmberg medvirker fra tiden 29.35.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close