Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Pernille Weiss kommer igen senere på året

Havnedirektør Mikkel Seedorff, Tomo Kijanovic, John Henriksen, Pernille Weiss og Thomas Rugholm.
Medlem af Europa-Parlamentet Pernille Weiss (C) brugte i denne uge en ledig dag i en travl kalender til at besøge Sæby og Frederikshavn.

 

Pernille Weiss arbejdet til daglig i Europa-Parlamentets ITRE-udvalg (udvalget for Industri, Energi og Forskning) og udvalget for Miljø og Sundhed, hvor hun kæmper for at få sat ambitiøse mål for nedbringelsen af drivhusgasser.

I Sæby var første besøg på Nordmark A/S, hvor Morten Mørk og Michael Jacobsen bød velkommen og viste fabrikken frem. Der blev blandt andet drøftet vindenergi-branchen i Danmark, hvor netop Nordmark A/S kan bidrage med viden og erfaring indenfor vind/energi-området, både som dansk virksomhed og som international spiller i markedet.

I Frederikshavn var der først besøg på Orskov Yard. Christina Ørskov og Lars Fischer fortalte om familievirksomheden, som i disse måneder er ramt af corona-krisen, og hvor vigtigt det er, at grænserne igen kan blive genåbnet.

Pernille Weiss blev orienteret om den kæmpe investering i fremtid og arbejdspladser, som Orskov Yard har lavet. En ny stor flydedok er tæt på færdigbygget i Tyrkiet og ankommer til Frederikshavn i juli.

Efter Orskov Yard var der besøg hos Mikkel Seedorf og Frederikshavn Havn. Pernille Weiss så blandt andet udviklingen på havnen, hvor hun var specielt interesseret i de aktiviteter, som er skabt de seneste år. Hun fik en gennemgang af økonomien og baggrunden for strategien samt en rundtur på havneområdet. Pernille Weiss kan tage denne viden med tilbage Bruxelles for at støtte op om den fortsatte udvikling af havnen.

Sidste stop på turen var, efter invitation fra Sæby Lystfiskerforening, et kik på vandmiljøet ved Sæby Å.

Med på rundturen havde Pernille Weiss følgeskab af spidskandidaten for Konservative til det næste års kommunalvalg, John Henriksen, samt formand og næstformand for Konservative Vælgerforening i Frederikshavn Kommune, Tomo Kijanovic og Thomas Rugholm.

Vælgerforeningen er glad for det tætte og konstruktive samarbejde, der er opbygget med Pernille Weiss og planlægger endnu et besøg i Frederikshavn Kommune i løbet af året.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close