Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Peter Skovbak passerede 3000 kilometer i Missouri

Nybarberet og efter et tiltrængt bad fortsætter Peter Skovbak mod østkysten i USA.
Tirsdag kl. 10.57 dansk tid passerede ultracykelrytteren Peter Skovbak 3.000 kilometer i Race Across America. Dermed er der "kun" 1888 kilometer til målstregen i Annapolis.

 

- Hvilken dag! Det har været med højt humør og masser af kilometer i benene, skrev "Peter Skovbak - Team Next Step" på Facebook, da Peter Skovbak ankom til Time Station 30 i Ft. Scott, den sidste i Kansas.

Det var den første bemandede Time Station, og der er kæmpe opbakning til RAAM i Ft. Scott. Peter Skovbak og hans crew blev mødt med Dannebrog. Indbyggerne i Ft. Scott følger live tracking nøje og møder op med flag, der matcher rytterens nationalitet, hver gang en rytter passerer.

Kanal Frederikshavn var i kontakt med følgebilen, da Peter Skovbak i formiddag passerede 3000 kilometer.

- Vi går ikke så meget op i det totale antal kilometer. Vi tager tingene fra TS til TS. Men hvis vi skal fremhæve en milesten, så må det være at passere TS 35 - Mississippi. Så er statistikken nemlig med os, da 90 procent, der når Mississippi inden for tidsgrænsen, gennemfører, lyder meldingen fra følgebilen.

Tror I, at han gennemfører?


- Peter har fortsat stort overskud og kun meget små udfordringer, som vi kan holde under kontrol, så for crewets side er vi stadig overbeviste om, at Peter gennemfører.

Politikommissæren er i disse timer - det er nat i Missouri - på vej til Time Station 31. Der mangler 40 kilometer.

Den 55-årige strandbynit viser fortsat stort overskud. I går havde han netop spist en rice pudding med ske, og da han var færdig ville han - som han plejer - række det ind i følgebilen. Skæbnen ville bare, at mediebil fra RAAM i samme øjeblik kørte op på siden af Peter Skovbak. Han troede dog, at det var følgebilen, så han rakte den tomme emballage ind i bilen. Fotografen tog dog ikke imod.

- Vi fik os et godt grin i følgebilen, men desværre fik ingen af os det på foto. Da vi efterfølgende kører op til Peter, siger han: "Dem var der sgu ikke meget hjælp i".

Samlet er Peter Skovbak på fjerdepladsen, men stillingen lige uden for top 3 er meget, meget tæt.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close