Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Peugeot har intensiveret sit fokus på erhvervsbiler

Brian Hedemann: - Jeg glæder mig til at komme i gang med at servicere det lokale erhvervsliv.
Peugeot har intensiveret sit fokus på sine erhvervsbiler. Dette understreges af ansættelsen af 32-årige Brian Hedemann hos Peugeot-forhandler Martin Jespersen & Søn Automobiler A/S i Frederikshavn.

 

- Vi har i forvejen et stærkt varebilssortiment, og med ansættelsen af Brian og opstart af en nyt Peugeot Erhvervscenter har vi dedikeret os til markedet og fokuserer meget mere proaktivt, siger indehaver Martin Vestergaard.

Brian Hedemann bor i Frederikshavn og er gift med Nanet og far til nyfødte Merle.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at servicere det lokale erhvervsliv, og jeg vil arbejde for, at vi bliver den foretrukne samarbejdspartner i levering og servicering af vores Peugeot-varebiler. Vi laver en gennemsigtig rådgivning med en samlet økonomisk pakke, hvor alle udgifter er med i beregningen, fortæller Brian Hedemann, der har 12 års erfaring med salg og salgsledelse.

Selvom bilforhandlerne også i øjeblikket er ramt af restriktioner, er man som erhvervskunde velkommen hos Peugeot, da restriktionerne kun gælder privatkunder.

- Vi overholder selvfølgelig alle sundhedsstyrelsens anbefalinger og tilbyder at komme til kunden og fremvise bilerne på en tryg op sikker måde. Bilerne er klar til fremvisning. Det gælder lige fra den mindre varebil til udbringning til de store biler med stor trækkraft og specialindretning. Vi er også klar på den grønne omstilling – Peugeot har allerede de første 100 procent elektriske varebiler, og programmet udvides yderligere i år, siger Brian Hedemann.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close