Gå til hoved-indhold
14 november. 2023

Phillip Faber gør os klogere på nogle af de mest elskede julesange

  • 1 af 1
    Phillip Faber deler indsigtsfulde beretninger om nogle af de mest elskede danske julesange og deres fascinerende baggrundshistorier. Foto: Kim Matthai Leland
Af: Michael Frederiksen

Nu er der ikke længe til, at Phillip Faber kommer til Frederikshavn. Det sker lørdag 25. november kl. 15.00 i Det Musiske Hus. Frederikshavn Teaterforening er stolt over at kunne præsentere Phillip Faber, der kommer på besøg med foredrag om julen og julesange, og alle skal synge med.

Du kan købe billet her.

Juleaften bringer med sig en bred vifte af traditioner, hvoraf vores fælles julesange er en af de mest værdifulde.

Phillip Faber deler indsigtsfulde beretninger om nogle af de mest elskede danske julesange og deres fascinerende baggrundshistorier.

Du vil få indblik i, hvordan disse hjertevarmende sange fandt deres oprindelse, og hvorfor vi stadig holder dem i live. Vidste du eksempelvis, at sangen "Nu er det jul igen" blev sunget fra gård til gård allerede tilbage i 1600-tallet?

- Dog er fællessang en fast bestanddel af programmet, hvor vi sammen vil synge julen ind med velkendte danske julesange, så julestemningen kan brede sig til fulde. De historier, der deles denne eftermiddag, er baseret på Phillip Faber og Rikke Hyldgaards bog "Juleaftens sange", oplyser formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Det er muligt at købe bogen i forbindelse med arrangementet. Din Boghandel i Frederikshavn er klar med et godt tilbud.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...