Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Plakat-vindere kæmper om finaleplads i USA

De fire vinder-plakater, der går videre, og hvoraf én kan ende helt i USA.
Frederikshavn Kunstmuseum danner de næste par måneder rammen om en udstilling af de plakater, som deltog i Lions Clubs plakat-konkurrence, hvoraf fire vindere er udtrukket til først en regional konkurrence og derefter en landsdækkende konkurrence.

 

- Vi er en flok mænd i vores bedste alder, der laver velgørenhed, og vi synes denne plakat-konkurrence er rigtig sjov. Vi er virkelig imponeret over elevernes kreativitet, fortæller Lejf Andersen fra Lions Club Frederikshavn.

Victoria fra Ravnshøj Skole, Silas fra Bangsbostrand Skole, Julia og Nikoline Frydenstrandskolen samt Freja fra Frydenstrandskolen var inviteret til fernisering på udstillingen, der i den første uge viser værkerne fra Ravnshøj Skole på galleri-gangen.

Den landsdækkende konkurrence udvælger en dansk vinder, der går videre i den internationale plakat-konkurrence, der hedder "We are all connected".

- Det er jo lidt vildt en af os måske skal til USA, lyder det fra Silas, der er spændt på, om Frederikshavn går videre fra den regionale konkurrence for Nord- og Midtjylland.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close