Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2021 | Af: Peter Marquard

Pølsemager og slagter vinder fem medaljer

Pølsemager Niels Sønderlund Hessøe og slagtermester Marc Hauboe Frederiksen deltog i seks kategorier og vandt præmier i de fem.
Emilievejs Slagterforretning er med succes netop vendt hjem fra den årlige konkurrence, hvor brancheforeningen Danske Slagtermestre kårer de bedste produkter indenfor forskellige kategorier. Hele fire sølvmedaljer og en enkelt af bronze kan den lokale slagterforretning bryste sig med.

 

Pølsemager Niels Sønderlund Hessøe og slagtermester Marc Hauboe Frederiksen deltog i seks kategorier og vandt præmier i de fem.

- Vi er selvfølgelig glade for og stolte over, at vi kan tage nogle ting ud af vores daglige sortiment og vinde nogle priser. Det giver os en god indikation på, at det vi går og laver i det daglige har den kvalitet, som vi gerne vil opnå, siger Marc Hauboe Frederiksen fra Emilievejs Slagterforretning.

Den traditionelle rullepølse, som de fleste kender, og slagterens spegepølse, der er krydret med peber og hvidløg, vandt sølvmedaljer, hvilket også tilfaldt Emilievejs Slagters grillpølse med cheddar og spegeskinke.

Chorizospegepølsen, som typisk anvendes til tapas, vandt bronze. Den er selvfølgelig spansk inspireret med ingredienser som paprika, tomat og hvidløg.

- I den særlige julekonkurrence vandt vores pressesylte en sølvmedalje. Den er lavet af brystflæsk, der er langtidskogt med laurbærblade, salt og peber, hvorefter den er skåret i skiver og lagt i flere lag, fortæller Marc Hauboe Frederiksen.

Emilievejs Slagterforretning har holdt nogle års pause i deltagelsen af den årlige fagkonkurrence, men de flotte diplomer har givet blod på tanden.

- Det er spændende at få sine produkter vurderet af fagfolk, og næste gang håber vi på at få en eller flere guldmedaljer med hjem, smiler Marc Hauboe Frederiksen.

Omkring 500 produkter deltog i konkurrencen afholdt af de Danske Slagtermestre, som er en brancheorganisation for slagterbutikker og kødforædlende virksomheder.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close