Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Pølsemanden i Østervrå blev Kampens Spiller

Brian Matthiassen grillede næsten 100 pølser sammen med sin makker, Palle Thomsen.
Østervrå IF ligner et hold, som også spiller i serie 3 i foråret 2022. Det er konklusionen efter fredagens skuffende topbrag, hvor ØVI på eget græs tabte 1-4 til Hals FS, der allerede efter 14 minutter førte 2-0 og endda brændte et straffespark i det 17. minut.


 

Det var 90 minutters nedtur for hjemmeholdet, som aldrig fandt fodfæste i kampen. Specielt de første 45 minutter var forfærdelige set med ØVI-øjne. Hals FS fandt masser af plads på begge flanker og skabte også farlige chancer med dybdeløb i midten. Det var op ad bakke i den tidlige aftenkamp på lysbanen ved siden af Elektrikeren Nord Arena.

Det var netop efter gennembrud i henholdsvis højre og venstre side, at Hals FS scorede til 1-0 og 2-0 i det femte og 14. minut. Bare tre minutter senere var der korrekt straffespark til gæsterne, men ØVI-keeper Dennis Rosendal reddede.

Cheftræner Henning Sørensen råbte på sidelinjen i håb om, at denne redning ville sætte hjemmeholdet i gang. Det skete dog ikke. Fem minutter efter ny kæmpe chance til Hals FS. To spillere var fri midt foran mål, men dommer Yusuf Utlu dømte offside - den var han ene om at se.

Et i forvejen skadesplaget ØVI-mandskab mistede efter en halv time den arbejdsomme midtbanespiller Søren Fjordbak, som fik en fiber i baglåret. Og problemerne fortsatte. Efter 37 minutter øgede Hals FS til 3-0. Et flot angreb bygget op i venstre side og et fin bold ind midt foran mål, hvor ØVI-defensiven atter vaklede. Marck Olesen var hårdt savnet i det centrale forsvar.

0-3 ved pausen. Det blev lidt bedre i anden halvleg, hvor ØVI havde bolden mere, men til gengæld var Hals FS konstant farlige i kontrafasen.

Et par gule kort midt i anden halvleg til Hals FS gav forhåbninger om et vildt ØVI-comeback, men i stedet for øgede gæsterne til 4-0 på et formidabelt direkte frispark. Nu valgte en del tilskuere at gå hjem. Det var forståeligt, for det var altså en tarvelig indsats af ØVI i en så vigtig kamp mellem nr. et og to.

Andreas Bundgaard reducerede for de rødblusede i det 80. minut, men mere blev det ikke til. ØVI var tamme i begge ender af banen, mens Hals FS havde adskillige muligheder for at score yderligere i anden halvleg. 1-4 var faktisk billigt sluppet.

Resultatet indebærer, at Hals FS overtager førstepladsen, ét point foran ØVI, som endda har spillet en kamp mere. Med tanke på, at ØVI blot har hentet to point i sine fire seneste kampe, ligner det en oprykning til Hals FS, som har vundet otte kampe i træk og var klasser bedre end ØVI i aften. Især spillere som Lau Jansson og Ludvig Borregaard var stærke i mørket i Østervrå, og den indskiftede hurtigløber Besart Zogaj var konstant en trussel i front, men heldigvis for ØVI skød han med løst krudt.

Traditionen tro skulle vi uddele en flot T-shirt fra Diadora til Kampens Spiller. Den var svær i aften, så vi valgte at give den til Brian Matthiassen, pølsemand/grillmester, som i den grad leverede varen. Der var var nemlig også old boys-kamp i aften, så der blev solgt lige i underkanten af 100 grillpølser til de sultne tilskuere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close