Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Poesi-afsløring, kage og livemusik i Spar Nord

Det er her, at værket placeres - ved indgangen til Spar Nord i gågaden i Frederikshavn.
Spar Bank Nord giver kage til alle, når endnu et værk i Poesiparken indvies torsdag 12. maj kl. 15.00 ved bankens hovedindgang i gågaden i Frederikshavn.

 

Indvielsen af værket foregår i forbindelse med, at Spar Nord Bank holder åbent hus fra kl. 13.30 til 16.00 på bankens 198-års fødselsdag. Normalt får man fødselsdagsgaver, men Spar Nord Bank har i stedet besluttet at give en gave til Poesiparken i Frederikshavn.

Endnu engang er det lykkedes at få en af de helt store forfattere med i Poesiparken, og denne gang er det den folkekære præst og forfatter Johannes Møllehave, der nu får sat sit aftryk i Frederikshavn.

Johannes Møllehave er blandt andet kendt for sine mange vigtige budskaber og dilemmaer formidler i et smukt, velskrevet og humoristisk sprog, og det gør sig også gældende i det nye værk, som Spar Nord Bank indvier i morgen:

- Poesiparken er et vigtigt aktiv for vores by, og jeg er glad og stolt over at kunne bidrage til Poesiparken, som giver byens borgere og gæster en helt særlig oplevelse, fortæller direktør for Spar Nord Frederikshavn, Morten Kock.

Birgit S. Hansen, som er formand for Frederikshavn Byfond, der administrerer Poesiparken, er glad for, at erhvervslivet bakker op omkring Poesiparken, og det er rigtig dejligt, at der nu også er et pengeinstitut, der vælger at bidrage til Poesiparken.

Der er også livemusik i Spar Nord. Anne Møller fra Frederikshavn - kendt fra X Factor - underholder.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close