Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Poesiparken: Snart også med Johannes Møllehave

Direktør Morten Koch, Spar Nord Frederikshavn, viser, hvor på bankens facade det nye poesiværk placeres.
Torsdag 12. maj bliver endnu et værk indviet i Danmarks eneste Poesipark, og det er denne gang Spar Nord Frederikshavn, som har sponseret værket. Indvielsen foregår i forbindelse med, at Spar Nord Frederikshavn fejrer fødselsdag, og i stedet for at modtage fødselsdagsgaver har banken besluttet at give en gave til Poesiparken.

 

Endnu engang er det lykkedes at få en af de helt store forfattere med i Poesiparken, og denne gang er det den folkekære præst og forfatter Johannes Møllehave, der nu får sat sit aftryk i Frederikshavn.

Johannes Møllehave er blandt andet kendt for at formidle sine mange vigtige budskaber og livets dilemmaer i et smukt, velskrevet og humoristisk sprog. Det gør sig også gældende i det nye værk, som Spar Nord Bank indvier på torsdag i Frederikshavn.

- Poesiparken er et vigtigt aktiv for vores by, og jeg er glad og stolt over at kunne bidrage til Poesiparken, som giver byens borgere og gæster en ekstra oplevelse. Og så er det vel også lidt sjovt at sætte netop denne tekst på en bank, smiler direktør Morten Kock, Spar Nord Frederikshavn:

Det har altid undret mig
at folk passer bedre på deres penge
end på deres tid
Det er dog en erfaring
som de fleste har gjort
at pengene undertiden kommer igen
mens tiden aldrig kommer igen


Borgester Birgit S. Hansen, som er formand for Frederikshavn Byfond, der administrerer Poesiparken, er glad for, at erhvervslivet bakker op om Poesiparken.

- Det er rigtig dejligt, at der nu også er et pengeinstitut, der vælger at bidrage med et værk til Danmarks eneste Poesipark, udtaler Birgit S. Hansen.

Poesiparken blev indviet 24. november 2017 og består nu af 37 værker i og omkring Frederikshavn midtby.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close