Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Politiet advarer om lommetyv i Frederikshavn

En lommetyv er på spil i Frederikshavn. En virksomhed i Dybvad har fået stjålet cirka 400 trærammer. Der har været indbrud i nat i tøjbutikken Knud E i Frederikshavn. Ung mand blev i aftes anholdt med kokain på sig.

 

De seneste par dage har politiet modtaget fire anmeldelser om lommetyverier. Torsdag mellem kl. 13.00 og 13.40 mistede en 77-årig kvinde sin pung, da hun handlede i Lidl på Hjørringvej i Frederikshavn.

Ligeledes torsdag - ved 12-tiden - var en 29-årig kvinde i Føtex i Frederikshavn. Mens hun handlede, blev hendes iPhone stjålet fra lommen.

Onsdag mellem kl. 14.00 og 14.30 gik en 76-årig kvinde på Hangårdsvej i Frederikshavn. Hun bar en rygsæk på ryggen. Herfra blev der stjålet en pung.

Kort efter - mellem kl. 15.00 og 15.10 - mistede en 64-årig kvinde sin pung i Søndergade. Her blev flere hævekort straks forsøgt misbrugt.

- Vi advarer om, at der tilsyneladende er en lommetyv på spil i Frederikshavn. Pas ekstra godt på dine værdier, når du handler og går i byen, siger kriminalassistent Anni Brix, Efterforskningscenter Frederikshavn.

Natten til fredag gik alarmen i tøjbutikken Knud E i Danmarksgade i Frederikshavn. Kl. 04.14 blev der knust en rude i døren. En eller flere tyve var inde i butikken og stjal dyre jakker af mærket Parajumpers.

Har du bemærket noget i nat i gågaden ved Knud E, hører politiet gerne fra på 1-1-4.

Fra et udendørsareal ved virksomheden Translyft på Aalborgvej i Dybvad er der i denne uge stjålet godt 400 trærammer, som bruges til urte- og højbede.

Også her må eventuelle vidner meget gerne kontakte politiet på 1-1-4.

Torsdag kl. 22.15 anholdt politiet en 20-årig mand fra Gandrup ved Netto på Rømøvej i Frederikshavn. Han var i besiddelse af 0,5 gram kokain og sigtes nu for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close