Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Politisk grønt lys til Skagen Padelcenter

Lokalplanen, som gør det muligt at opføre Skagen Padelcenter på Nordmarksvænget 1 i Skagen, mødte i går opbakning i Plan- og Miljøudvalget. Den forventes derfor at blive vedtaget 16. juni i Økonomiudvalget.

 

- Vi er glade for, at halvanden års rejse ser ud til at ende lykkeligt. Vi drømmer om at kunne byde skagboerne velkomne indenfor i Skagen Padelcenter i efterårsferien, siger Allan Kolbro Nielsen fra Skagen, som sammen med frederikshavneren Henrik Geisler står bag Skagen Padelcenter.

Padel er en af de sportsgrene, som lige nu oplever den største tilgang af medlemmer i Danmark og flere andre lande i Europa, og skagboerne kan glæde sig til at få et center i topkvalitet i en helt ny bygning.

- Skagen Padelcenter gør Skagen til en endnu skønnere by at bo i, mener Allan Kolbro Nielsen.

Den påstand er flere naboer uenige i. Kommunen modtog 14 indsigelser mod lokalplanen. De handlede blandt andet om grundvandsforhold, indbliksgener, bebyggelsesprocent, højden på byggeriet og støjgener.

Det er dog administrationens samlede vurdering, at de indkomne bemærkninger ikke giver anledning til ændringer i lokalplan eller kommuneplantillæg i forbindelse med vedtagelsen.

Ifølge lokalplanen må Skagen Padecenter opføre en bygning på 10 meter og opsætte solfangere og solceller  med en højde på op til to meter, og det stemte Socialdemokratiets fem medlemmer af Plan- og Miljøudvalget ja til, mens Venstres to medlemmer ønsker en bygningshøjde på maksimum 10 meter, inklusiv solceller.

- Vi vi gerne vise, at vi tager hensyn til naboerne, og vi anerkender på denne måde de 14 indsigelser. Når det er sagt, synes vi, at det er en god idé med et padelcenter. Der er mit håb, at naboerne også bliver glade, for området er ikke særlig kønt, mener Peter Sørensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close