Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Politisk hærværk mod Enhedslistens lokaler

Enhedslisten hus i Frederikshavn har været udsat for politisk motiveret hærværk fra Nordfront i form af påsatte bånd og klistermærker på facaden.
Enhedslistens hus i T.H. Bergs Gade i Frederikshavn midtby har været udsat for politisk motiveret hærværk fra Nordfront. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse. 

 

- Når man i dag ser ud i verden på Kinas aggression overfor Hongkong, på militærkuppet i Myanmar, og selv mod USA i forbindelse med Trump og hans støtters ageren ved præsidentvalget, bliver man mindet om, at demokratiet er noget, vi ikke kan tage for givet. I Danmark har vi grundet vores høje grad af solidaritet, som er grundlaget for vores velfærdssamfund, et stærkt demokratisk fundament. Det er ikke noget vi kan tage for givet. Vi er også sårbare overfor de tendenser som vi ser ude i verden, hvis vi ikke kæmper for og forstærker det, vi har skabt, udtaler Jonas Sivesgaard fra Enhedslisten Frederikshavn-Læsø.

Dette blev medlemmerne i Frederikshavn mindet om, da de i mandags opdagede, at deres hus har været udsat for politisk motiveret hærværk fra Nordfront i form af påsatte bånd og klistermærker på facaden. Sagen er meldt til politiet.

- Det er ubehageligt, når folk på den måde giver udtryk for deres holdning, men for os i Enhedslisten bekræfter det os kun i nødvendigheden af at fortsætte arbejdet mod et samfund, som i endnu højere grad beror på tillid, tolerance og lighed mellem mennesker. Dette er ting, vi ikke kan tage for givet. Det kommer ikke af sig selv, men er i høj grad værd at kæmpe for, understreger Jonas Sivesgaard.

På klistermærkerne står der "til kamp mod LO og arbejderbevægelsens støtte af masseindvandring, forrådelse af arbejderne og normaliseringen af LGBT".

- Vores hus i T.H. Bergs Gade 8 i Frederikshavn er et sted, hvor alle kan komme, tage en snak over en kop kaffe eller te og udveksle synspunkter, og det opfordrer vi ALLE til - uanset politisk ståsted. Der er åben café de fleste torsdage om eftermiddagen i tidsrummet fra kl. 14-18, oplyser Jonas Sivesgaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close