Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Politisk topmøde med valgflæsk i HK Huset

En kommune i bevægelse, og der skal være dialog og masser af fokus på kerneområderne.

 

- HK Huset på Constantiavej dannede tirsdag aften ramme om et valgmøde med to stærke kvinder, fortæller Pia Q. Degn, formand for HK Lokalrådet i Vendsyssel.

Aftenen begyndte med valgflæsk og kartofler med persillesovs, så der var lagt op til den rette stemning.

Borgmester Birgit S. Hansen (S) og borgmesterkandidat Mette Hardam (V) havde sagt ja tak til en invitation fra HK Lokalrådet i Vendsyssel.

Aftenen forløb i en rigtig god ånd, og der var spørgelyst til de to borgmesterkandidater til kommunalvalget tirsdag 16. november.

Der blev spurgt ind til forventninger til bosætning, de unge, de ældre, arbejdsmarked, økonomien i Frederikshavn Kommune, uddannelsesmuligheder og kulturen samt også en god snak om turisme.

Ja, en god bred debat, der gav tilhørerne indblik i de to partiers valgtemaer.

Valget er ikke bare 16. november 2021. Det gælder de kommende fire år, og der skal tænkes langt, der skal tænkes bredt og der skal udvises rettidig omhu for at sikre, at alle borgere i Frederikshavn Kommune får det mest mulige for deres skattekroner.

- Dog skal der også tænkes investeringer ind, så der også er noget til dem, der kommer efter os. Vi skal ikke bruge hver krone, påpegede borgmester Birgit S. Hansen.

- Det blev en aften, hvor mange stemmer kom i brug, og det var utroligt dejligt at mærke både de to kandidater og alle tilhørernes engagement, siger Pia Q. Degn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close