Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.03.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Politisk uambitiøs infra-struktur i Sæby Bakker

Se flere fotos fra Langtvedvej i Sæby under artiklen.
Henrik Pedersen, P. Skades Vej 1, Sæby, har skrevet dette indlæg om nye Sæby Bakker, da han bor i området og kæmper for at få kommunen til at lave en ordentlig og trafiksikker infrastruktur til området, som med de planer, der findes, vil få Sæby til at vokse med op imod 10 procent.

 

Vi finder det helt politisk uambitiøst, at man vil tillade 360 nye huse med mere end 1000 mennesker og mere end 2000 nye biler frem og tilbage dagligt, uden man laver en infrastruktur, der omfatter en ny separat vej til området, og uden man sikrer de bløde trafikanter og os, der bor i området, at vi ikke kommer til at bo i et helvede af støj og lastbiler frem og tilbage de næste 10 år.

Forvaltningen i kommunen forsøger helt klart at tage den billigste løsning med at sende alt op og ned af Langtvedvej, og dermed vil trafik, støj, børnenes eneste skolevej og fremtiden for Nellemanns Have blive særdeles usikkert.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores politikere måske er i gang med at tage en beslutning uden visioner for en helt ny bydel og uden at tænke på de forhold, de tilbyder os, der bor i hele området i dag, men ikke mindst hvad dem, der skal bo i Sæby Bakker, sender deres børn afsted på hver dag til skole.

Jeg har vedhæftet tre billeder på, hvordan Langtvedvej er på en normal efterårsdag. Det er jo helt uansvarligt, at man alene vil bruge denne lille vej til en helt ny bydel til både lastbiler, håndværkerbiler, personbiler, cyklister, gående og gæster til Nellemans Have.

Vi kommer til at presse politikerne til at være ansvarlige i denne sag. Det skylder de os som borgere og vælgere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Henrik Pedersen

FOTO: Henrik Pedersen

FOTO: Henrik Pedersen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close