Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Positiv udvikling for Skagen Strand Feriecenter

Direktør Peter Wallenskog, Skagen Strand Feriecenter: - Som et Green Key-certificeret feriecenter er vi vores ansvar bevidst med hensyn til hele tiden at videreudvikle vores grønne profil.
Danskerne er glade for at holde ferie i eget land. Det kan ses på tal for overnatning, som generelt har været for opadgående i 2022.


 

Efter to år med COVID-19 var det forventet, at danskerne i større grad ville rejse udenlands nu, hvor restriktioner ikke længere er en hindring. Men for Skagen Strand Feriecenter har situationen været en anden.

Feriecenteret i Hulsig har haft en omsætningsvækst så langt i år på hele 30 procent i forhold til de seneste mange år – også før COVID-19. Og det er primært danske overnatninger, der står for væksten, men også nordmænd og svenskere begynder igen til at finde vejen til Skagen Strand Feriecenter.

Nye tiltag bærer frugt
Foruden den generelle øgning i antal overnatninger har feriecenterets nye ledelse, som har stået for driften de seneste halvandet år, gennemført en hel del nye tiltag, der har haft positiv indvirkning på omsætningen.

For det første har feriecenteret investeret i mere miljøvenlig energi og arbejder med grøn omstilling på flere områder.

- Som et Green Key-certificeret feriecenter er vi vores ansvar bevidst med hensyn til hele tiden at videreudvikle vores grønne profil. Vores investeringer har bragt vores energiforbrug ned, og det er vigtigt for både miljø, men også for driften nu hvor priserne er på himmelflugt, udtaler direktør Peter Wallenskog.

Feriecenteret er desuden i gang med en opgradering af flere feriehuse for i endnu større grad at imødekomme gæsterne krav til komfort.

Ny forpagter af restauranten
Feriecenteret har endvidere fået ny forpagter af restauranten, og dette er et vigtigt led i at indfri gæsternes ønsker og forventninger i deres ferie.

Samarbejdet med den nye forpagter vil desuden betyde, at feriecenteret i langt større grad end tidligere kan henvende sig til kursus- og konference-segmentet.

Udover feriecenterets egne faciliteter byder selve beliggenheden på en helt særlig oplevelse for gæsterne. Midt i den nordjyske natur med det berømte Skagen-lys som ramme om de mange feriehuse, er man langt væk fra hverdagens bekymringer. Og rigtig mange ønsker netop en ferieform med gode oplevelser tæt på naturen uden at gå på kompromis med komforten.

- Gæsterne vender tilbage år efter år og forelsker sig i både stedet og omgivelserne. Vi ligger egentlig midt i smørhullet. Vi har togstation lige udenfor hoveddøren, og på små 12 minutter er du i Skagen centrum. Du kan starte din vandretur eller cykeltur direkte fra dit feriehus, og den skønne Hulsig Strand er lige ved. Så vi kan forstå, hvorfor gæsterne trives her hos os, uanset om man er til aktivitet eller afslapning, fortæller Peter Wallenskog.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close