Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Prisfest i nye rammer - flytter til Arena Nord

Prisfesten, hvor Frederikshavn Kommune hylder ildsjæle inden for sport, kultur, sundhed, frivillighed og integration, er flyttet fra Det Musiske Hus til Arena Nord under COVID-19 sikre forhold.

 

Prisfest blev udsat i april, da Danmark var lukket ned på grund af corona-situationen. Med det gældende forsamlingsforbud er det muligt at holde prisfesten torsdag 10. september.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at flytte arrangementet til Arena Nord, hvor der er plads til at invitere de mange ildsjæle, så vi kan give dem den festlige hyldest, de fortjener. I år bliver det ganske vist en lidt anderledes eftermiddag, men under trygge former, hvor alle restriktioner for at undgå corona-smitte overholdes, siger borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune.

Der er begrænsede pladser til Prisfesten for at minimere faren for smitte med COVID-19. Derfor er det kun personer, der har modtaget en skriftlig invitation til Prisfesten, som kan deltage. Har du modtaget en invitation, er det vigtigt, at du tilmelder dig ved at sende en mail til fritid@frederikshavn.dk

Prisfestdeltagerne opfordres til at følge Sundhedsmyndighedernes gode råd for at forebygge smitte:

  • Vask dine hænder eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring
  • Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

Prismodtagernes navne og billeder fra Prisfesten vil være tilgængelige på Frederikshavn.dk og på kommunens Facebookside fredag 11. september.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Karen Lind

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close