Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Prisoverrækkelse med dansk Bruce Springsteen

Barrow spiller live foran Arena Nord, når Søren Frederiksen på tirsdag modtager Årets Guld Harald. Foto: Frank Nielsen
Når Årets Guld Harald på tirsdag uddeles til Søren Frederiksen, inviterer Arena Nord og spillestedet Maskinhallen også på koncert med det danske band Barrow.

 

Barrow har flere gange gæstet Maskinhallen og trak fuldt hus ved seneste koncert i foråret 2021. Nu kan du opleve dem live – udenfor hovedindgangen til Arena Nord når fodboldprisen uddeles, og der serveres stadionplatte og gratis sodavand/øl til alle.

Lidt om bandet og frontman Mikkel Bøggild: I USA har man betegnelsen "Triple Threat" for en musiker, der har hele pakken som sanger, sangskriver og ekvilibristisk guitarist.

Mikkel Bøggild er én af de få herhjemme, som har en stemme som Springsteen, skriver sange, der rører og bevæger, og oveni dét er han en sjældent dygtig guitarist, der har flankeret og produceret for de største sangere herhjemme.

Med Barrow har han gennem snart 10 år, to DMA-nominerede albums og fem singler i P4 opbygget et helt unikt band, der brænder igennem på både udgivelser og koncerter. Nu i 2021 er de klar med deres tredje album, der bærer titlen "Crowded Room". Og med den udvikling, bandet er i, lurer måske det folkelige gennembrud, de fortjener.

Bandet spiller igen i 2022 i Maskinhallen. Se hele programmet her: 

 

BillederTilføj billede


FOTO: Frank Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close