Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Privatskolen henter ny skoleleder på Læsø

Privatskolen i Frederikshavn får i Anne-Mette Reeckmann en aktiv skoleleder, som blandt andet bruger sin fritid på mountainbike, landevejscykling, stand-up-paddling samt styrketræning.
Privatskolen i Frederikshavn har fra 1. maj ansat 55-årige Anne-Mette Reeckmann som ny skoleleder. Efter at have boet i Ebeltoft i mange år flyttede hun for små fem år siden til Skagen. De seneste to et halvt år har hun været skoleleder på Læsø Skole. Inden da var hun forstander på Tolne Efterskole.

 

Anne-Mette Reeckmann afløser Flemming Horsfeldt, som har fået arbejde i Grønland. Hun har de seneste godt 17 år beskæftiget sig med ledelse – en stor del af årene som henholdsvis forstander og viceforstander på efterskoler, hvorfor hun har et indgående kendskab til De Frie
Skoler.

Anne-Mette Reeckmann bliver den første kvindelige skoleleder for Privatskolen i Frederikshavn siden 1926. Skolen, der stammer fra 1885, hed dengang Frøken Valeurs Pigeskole, og Frøken Valeur var skoleder i årene 1899-1926.

Siden 1979 har der blot været fire skoleledere på Privatskolen i Frederikshavn. Kai Gori blev afløst af Jørgen Jensen, som i 2014 gav stafetten videre til Flemming Horsfeldt. Han efterlader en skole i fin form, som i dette skoleår har taget en 850 kvadratmeter stor tilbygning i brug. Der er 479 elever og 50 ansatte på Privatskolen i Frederikshavn.

Anne-Mette Reeckmann bor i Skagen med sin mand, Frank Reeckmann, der lever et aktivt pensionistliv. Han var kulturchef i Syddjurs Kommune, men har stadig eget firma og varetager desuden nogle bestyrelsesformandsposter.

Fritiden bruger Anne-Mette Reeckmann på gåture i naturen med familiens to irske terriere, mountainbike i Skagen Klitplantage, landevejscykling, stand-up-paddling, styrketræning og samvær med familie og nære venner.

- Jeg interesserer mig desuden for madlavning og sund kost, havearbejde, sang og guitarspil og finder også ind imellem tid til strikketøj og en god krimi, fortæller Anne-Mette Reeckmann.

Hun ser nu frem til at møde sine nye kolleger for første gang - blandt andre Henrik Hougesen, der er viceskoleleder på Privatskolen i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close