Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.01.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Promover dig selv eller dine evner

Har du lavet noget, du tror, der kan sælges? Mener du noget, nogen bør høre, og mangler du et sted, hvor du kan dele din viden, erfaringer og oplevelser med andre?

 

Med din helt egen hjemmeside kan du let samle det, du mener, andre kan få glæde af. Og eftersom det er DIN hjemmeside, kan du tilpasse den, præcis som du vil.

Vis, hvad du kan
Er du en kreativ sjæl, der måske enten strikker, maler, laver keramik eller noget helt fjerde, og tror du, andre kunne have glæde af dine produkter? Så kan du helt nemt lave din egen lille butik online, hvor dine produkter kan sælges.

For eksempel kan du med en WordPress hjemmeside gøre det ekstremt let for dig at sælge online – og endnu vigtigere let for dine kunder at handle. Om det er et lille hobbyprojekt, du ønsker at dyrke i din fritid, eller det er mere professionelt er ligegyldigt; der findes en hjemmeside til enhver smag.

Fortæl, hvad du mener
Hvis du ikke er interesseret i at sælge noget, men du mener, at der alligevel kunne være nogle "følgere" derude, der venter på at høre, hvad du har på hjerte, så er dette også en mulighed. Det kan være, du har en mening om politik, biler, kageopskrifter – eller høje hatte for den sags skyld – og så er det bare med at få det ud i verden.

Med en WordPress hjemmeside kan du nemt og hurtigt oprette en blog. Her kan du skrive små, korte indlæg, eller du kan dele billeder, opskrifter, råd og rejsetips. Du kan også tilføje videoer, hvis du hellere vil snakke med dine følgere. Du kan oprette fora og chats, hvor du og dine følgere kan diskutere indlæggene - og om du har 10 eller 10.000 følgere gør ingen forskel, når du føler, du bidrager.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close