Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Puk Lyng Thomsen vinder DM-titel for femte gang

Puk Lyng Thomsen var to slag foran sin nærmeste konkurrent.
Puk Lyng Thomsen, Frederikshavn Golf Klub, vandt søndag DM i slagspil for tredje gang. Hun strøg til tops i både 2015 og 2016 og blev igen kåret til vinder, da landets bedste amatørspillere i weekenden kæmpede om DM-guldet i Royal Golf Club på Amager.

 

24-årige Puk Lyng Thomsen, som har været sat ud af spillet i længere tid grundet en større rygoperation, er for alvor tilbage blandt de bedste i Danmark.

Frederikshavneren var samlet rundt i tre under par (tre slag bedre end idealscoren for de bedste spillere) efter runder i 70, 71 og 72 slag. Hun spillede en stabil afsluttende runde, som bød på 14 pars, to birdies og to bogeys. Hun vandt med to slag foran Natacha Høst Husted, Smørum Golfklub.

Puk Lyng Thomsen har nu fem guldmedaljer i samlingen, skriver Golf.dk. Udover de tre slagspilsmesterskaber vandt hun også DM for juniorer i både 2011 og 2013.

Den 24-årige golfspiller har nu vundet tre turneringer efter sit comeback tidligere i år. Hun satser på at kvalificere sig til kvindernes European Tour (LET) i slutningen af 2022. Dermed venter en professionel karriere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close