Gå til hoved-indhold
112
21. februar 2024 - kl. 14.02

Rambuktyveri-forsøg: Bil fundet på Skicentervej - stjålet i Silkeborg Kommune

  • 1 af 1
    Indgangsdøren til Power Frederikshavn blev hurtigt repareret.
Af: Michael Frederiksen

Den bil, som fire maskerede personer i nat brugte til forsøg på rambuktyveri hos Power Frederikshavn, blev onsdag morgen fundet på Skicentervej i Frederikshavn. Politiet er nu i gang med at undersøge bilen i håbet om at finde spor efter de fire gerningsmænd.

Overvågningsbilleder viser, at en Toyota kl. 03.41 forsøgte at bakke ind i butikken. Det lykkedes kun delvis at komme ind i foyer-området, og herfra er der endnu en dør, som fører ind til det store butikslokale, og den var de fire maskerede mænd ikke i stand til at åbne.

Kl. 08.05 ringede en borger til politiet og fortalte, at en Toyoto Corolla Verso med knust bagrude var efterladt på mistænkelig vis på Skicentervej i udkanten af Frederikshavn.

Politiet kunne hurtigt konstatere, at der var en direkte sammenhæng mellem denne bil og nattens forsøg på rambuktyveri hos Power Frederikshavn.

Bilen er stjålet mellem 18. og 19. febraur i Silkeborg Kommune. Nummerpladerne på bilen stammer fra en Toyota Yaris. De blev stjålet i aftes i Vadum.

Den Toyoto Corolla Verso, som blev brugt til at bakke ind i Power Frederikshavn, er på gule plader. Der er altså kun to sæder i bilen, men ikke desto mindre var der fire personer i den.

- Vi skal nu have undersøgt bilen i håbet om at finde spor efter de fire gerningsmænd, og vi hører også meget gerne fra folk, som muligvis har bemærket noget ved Skicentervej. Det kan jo tænkes, at de har haft en anden bil holdende på Skicentervej, siger kriminalassistent Anni Brix til Kanal Frederikshavn.

Hun oplyser, at der tilsyndeladende er tale om fire ynge personer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...