Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Ranglisteturneringer i Skagen Padelcenter

Fra venstre ses Mikkel Stoffersen og Philip Illum Klindt (nr. 2), Michael Skytte Pedersen og Mathias Tang (nr. 1) og Nicky Bach og Mathias Lundquist (nr. 3) i DPF100.
Skagen Padelcenter er i disse dage vært for tre ranglisteturneringer under Dansk Padel Forbud. Det er første gang, at der afvikles ranglisteturneringer i padel i Vendsyssel.

 

- Vi fik en henvendelse fra Dansk Padel Forbund om, at de savnede nogle ranglisteturneringer i juli. De mente, at Skagen var det perfekte sted at afvikle sådan en turnering, fordi vi har mange turister, og interessen viste sig at være så stor, at vi har tre turneringer i stedet for de planlagte to, fortæller Allan Kolbro Nielsen, som ejer centret sammen med Henrik Geisler.

Præmiesummen i Skagen Babolat Open 2022 er 12.000 kroner. Halvdelen er på højkant i den stærkeste af de tre turneringer, DPF200, som finder sted onsdag. Tirsdag blev DPF100 (4.000 kroner) og DPF50 (2.000 kroner) spillet med deltagelse af 16 par. Her deltog der syv spillere fra Skagen Padelcenter.

Ud over Skagen kommer spillerne blandt andet fra Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Frejlev, Hobro, Randers, Aarhus, Holstebro, Viborg og Ølstykke.

DPF100 blev vundet af Mathias Tang og Michael Skytte Pedersen fra Aalborg. De vandt i en spændende finale over Mikkel Stoffersen og Philip Illum Klindt, Aarhus – førstnævnte stammer fra Sæby. DPF50 var et ”lokalopgør” mellem Jimmi Sørensen/Mikal Toft fra Frederikshavn Tennisklub og Henrik Geisler/Oliver Geisler, Skagen Padelcenter. Førstnævnte vandt 11/9 i matchtiebreak.

Alle er velkomne til at kigge forbi Skagen Padelcenter, når DPF200 spilles i dag fra kl. 15.00-22.00 med 12 par. Finalen er programsat til kl. 20.50, men tidspunktet kan sagtens ændre sig begge veje.

Spillerne forkæles med frugt og andre lækkerier fra SuperBrugsen i Skagen, og alle præmier er sponsoreret af nogle af Skagen Padelcenters samarbejdspartnere.

- Vi oplever generelt en fantastisk opbakning i byen, og det glæder os, at vi overrækker gavekort fra blandt andet Slagter Munch, Skagen Fiskerestaurant, Pakhuset og Jacob’s Cafe. Det var også dejligt at se, at der var mange tilskuere på førstedagen, siger Henrik Geisler.

Sports Group Denmark, hvis ketsjerdivision ligger i Frederikshavn, er hovedsponsor for Skagen Babolat Open 2022.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close