Gå til hoved-indhold
12. november 2023 - kl. 12.11

René Dahl Andersen gæster Mandagsmagasinet: Fra Hørby til Halmtorvet

  • 1 af 1
    René Dahl Andersen er født og opvokset i Hørby. Hvad drev ham til at drømme om en karriere blandt Københavns pushere, narkomaner og kriminelle meddelere?
Af: Michael Frederiksen

René Dahl Andersen er ugens gæst i Mandagsmagasinet på Radio FCMR. Med det navn er der nok mange klokker, der ringer. Enten har du været tilhører til et af hans utallige foredrag, set ham på tv, hørt ham i en podcast eller læst en af hans populære bøger.

René Dahl Andersen er tidligere narkobetjent og undercoverbetjent for PET. Han har arbejdet som betjent på Vesterbro i over 20 år og levet blandt landets hårdeste kriminelle.

Det er nogen af de oplysninger, de fleste kan nikke genkendende til. Hvad nok færre ved er, at René Dahl Andersen er vendelbo og kalder sig "bonderøven", der tog til København og blev narkobetjent.

I denne udsendelse fokuserer tilrettelægger og vært Gitte Hansen på René Dahl Andersens lokale liv. Han er født og opvokset i Hørby. Hvad drev ham til at drømme om en karriere blandt Københavns pushere, narkomaner og kriminelle meddelere? Hvad gjorde, at han på et tidspunkt gik over grænsen og blev fyret?

- Spørgsmålene står i kø. Svarerne får du i dette hudløst ærlige interview. Det er vigtigt at have en holdning til maden, men smag lige på den først, siger Gitte Hansen.

Mandagsmagasinet sendes 13. november kl. 18.00.

Du kan lytte til udsendelsen i radioen:
Frederikshavn 106,6 MHz
Østervrå 103,5 MHz
Sæby 97,4 MHz

Podcast www.fcmr.dk.

René Dahl Andersen kan desuden opleves "live", når han 22. januar igen holder foredrag i Frederikshavn. Det er Frederiksahvn Teaterforening, som inviterer indenfor på Frederikshavn Gymnasium - køb din billet her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...