Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Restaurant Essens udvider med stor bondegård

Tonny Kristensen: - Vi får også en lille plantage med masser af frugt, og så får vi de mest skønne rammer til at kunne holde selskaber i. Foto: mediebroen.dk
Restaurant Essens i Frederikshavn går mod strømmen. Hvor mange restauranter holder igen på åbningstider, fordi det er svært at få tjenere og kokke, har Restaurant Essens valgt at gå den anden vej og udvide den nuværende restaurant betragteligt.

 

Udvidelsen kommer til at hedde ESSENS GAARDEN og er en stor gård ved Understed.

- Det har altid været min drøm at finde den helt rigtige idylliske plet, hvor jeg kan samle alle mine passioner under et tag, og det kan jeg på ESSENS GAARDEN, forklarer Tonny Kristensen, indehaver af Restaurant Essens.

På ESSENS GÅRDEN er der fem hektar jord til at dyrke friske grøntsager med gåafstand fra jord til bord.

- Vi får også en lille plantage med masser af frugt, og så får vi de mest skønne rammer til at kunne holde selskaber i. Det gælder både i det 400 kvadratmeter store hovedhus og i ridestalden, som nu skal renoveres og sættes i stand til selskabslokale. Og så er det vores plan, at vi også vil bruge gårdens store gårdsplads til events. Det kunne være en lille sommerkoncert, film under åben himmel, virksomhedsarrangementer og så videre, siger Tonny Kristensen.

Madkurser eller en slags kokkeskole er også på tegnebrættet.

- Jeg får meget tit forespørgsler på kurser, og i øjeblikket har vi ikke pladsen til at tilbyde madkurser. Men det bliver der også masser af plads til på ESSENS GAARDEN, fortæller Tonny Kristensen.

Restaurant Essens flytter ikke med på landet, men bliver i gågaden i Frederikshavn.

ESSENS GAARDEN åbner i det tidlige forår 2022.

 

BillederTilføj billede


FOTO: mediebroen.dk

FOTO: mediebroen.dk

FOTO: mediebroen.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close