Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Rockbus rykker ud med fadøl og festivalshots

Efter aflysningen af Rock i Frederikshavn for andet år i træk gentager "Rock-teamet" sidste års succes og leverer drinkspakker til havefester i Frederikshavn Kommune lørdag 12. juni. Sidste år var man rundt med over 100 pakker til glade frederikshavnere, og målet er det samme i år.

 

Rock i Frederikshavn er hvert år lig med havefester overalt i kommunen, og det er en tradition, mange holder fast i - trods den ærgerlige corona-aflysning.

Det vil Rock i Frederikshavn gerne sætte sit præg på. Derfor er der sammensat gode tilbud på drinkspakker til havefesten, og "Rock-teamet" kommer selvfølgelig og leverer direkte til alle fester i Frederikshavn Kommune.

Også dem, der ikke skal holde havefest, kan gøre brug af tilbuddene. Alle pakker kan nemlig bestilles til afhentning hos DRINX i Frederikshavn lørdag 12. juni mellem kl. 10.00 og 12.00. Så er der god mulighed for at sikre sig drinks til de varme sommerdage på terrassen.

- Til en god havefest skal grillen også tændes, og Rock i Frederikshavn håber på, at den lokale detailhandel vil bakke op med gode tilbud på grillpakker og andet godt til havefesterne, så vi kan bevise, at vi i Frederikshavn Kommune formår at holde sammen og hjælpe hinanden i tider, hvor store arrangementer fortsat aflyses på stribe, lyder det fra "Rock-teamet".

Det er ikke kun drinkspakker til favorable priser, der diskes op med. I løbet af dagen forkæles havefesternes gæster med små overraskelser. Og alle, der bestiller en drinkspakke, har mulighed for at vinde fede præmier. Blandt andet et besøg af den nye Rockbus, hvor der bydes på fadøl og festivalshots. Rockbussen er endnu et nyt tiltag, som folkene bag Rock i Frederikshavn glæder sig til at præsenterer.

Drinkspakkerne kan se og bestilles på www.drinkme.dk/havefesten.

Rock i Frederikshavn forsikrer, at det hele naturligvis vil foregå indenfor gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close