Gå til hoved-indhold
16 november. 2023

Rødspætte Cup kæmper med at finde pladser til overnatning

  • 1 af 1
    Kan du hjælpe FfI Håndbold med at finde nye steder, hvor holdene kan overnatte? Foto: Martin Mølholt
Af: Michael Frederiksen

Interessen for at deltage i Rødspætte Cup, FfI's internationale håndboldturnering for ungdomsspillere, er fortsat rekordstor. Udfordringer med at finde overnatningspladser betyder, at turneringen i påsken 2024 i øjeblikket har over 20 hold på venteliste. Turneringen har brug for hjælp til at finde yderligere lokaler.

- Blandt andet nye brandregler betyder, at vi på vores normale overnatningssteder kan indkvartere færre hold,  end vi plejer. Derfor kæmper vi i øjeblikket med at finde nye overnatningsmuligheder, så vi kan opretholde en turnering af samme størrelse som vi plejer, fortæller turneringsformand Kim Sørensen.

FfI har i øjeblikket 234 hold tilmeldt. Det er 45 hold mere, end klubben nogensinde har været på det har tidspunkt, og så mangler FfI fortsat alle de lokale hold.

- Vi er i god og konstruktiv dialog med kommunen omkring optimering af mulighederne i de kommunale lokaler, og vi er i dialog med flere andre aktører om nye lokaler. Vi er dog presset af de meget firkantede regler, som vi synes tilsidesætter almindelig sund fornuft i forhold til, hvilke lokaler vi må benytte, og hvor mange der må være i hvert lokale, udtaler Kim Sørensen.

Som noget nyt kan FfI i 2024 overnatte på Frederikshavn Friskole, og klubben er i indledende dialog med andre uddannelsessteder.

- Herudover kigger vi på spejderhytter, og hvad vi ellers kan finde i vores nærområde. De nye rammer er en kæmpe udfordring for os, da det påvirker det produkt, vi sælger til de deltagende hold, og det giver langt mere administration og øgede omkostninger til buskørsel, når deltagerne bliver fordelt på flere mindre overnatningssteder, fortæller Kim Sørensen.

En af FfI's store drømme er igen at kunne benytte Privatskolen i Frederikshavn, men det bliver desværre ikke muligt i 2024. Skolen ligger perfekt i forhold til Arena Nord og har en størrelse, hvor den vil kunne løfte overnatning til mange hold.

Sidder der nogen et sted, der har et erhvervslokale, en hytte eller andet, der vil være egnet til at huse et eller flere hold i påsken, så vil FfI meget gerne høre nærmere på ts@ffi.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...