Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.06.2021 | Af: Peter Marquard

Rørbæk Biler udnævner 26-årig til salgschef

I en alder af blot 26 år er Simon Jensen blevet udnævnt som salgschef hos Rørbæk Biler i Frederikshavn. Simon Jensen startede i klargøringsafdelingen i 2014 og blev salgselev i 2017 hos Rørbæk Biler, som er forhandler af nye Hyundai og brugte biler i Frederikshavn. Siden har han taget uddannelsen som bilsælger.

 

- Selvom Simon startede i klargøringsafdelingen, begyndte han hurtigt at hjælpe i salgsafdelingen i weekenden. Med uddannelsen som bilsælger har han været hele vejen rundt i systemet med kompetencer i købelov, finansiering og markedsføring, og udnævnelsen som salgschef er et naturligt skridt i udviklingen. Med afdelinger i Hjørring, Nørresundby og Frederikshavn er det vigtigt med en lokal tovholder med godt lokalkendskab, siger indehaver Daniel Rørbæk fra Rørbæk Biler, der selv har oplært Simon Jensen som bilsælger og sideløbende vil sikre sig, at han får de nødvendige redskaber til sin nye rolle.

Daniel Rørbæk understreger, at han kan stadig træffes i afdelingen i Frederikshavn. Udover at styrke virksomheden med en salgschef, har man også ansat en ny salgselev.

- Det har været en spændende tur for mig personligt. Jeg har været med i den store udvikling, som Rørbæk Biler har været igennem de seneste år. Vi har fået et større og nyere brugtbilslager, og vi har øget salget af Hyundai, der har fået et større og bredere program til glæde for os og kunderne. Vi kan allerede nu præsentere den nye Hyundai Tucson plug-in-hybrid og snart den nye IONIQ 5 i ren el-bil, der sætter nye standarder for el-biler med lang rækkevidde og lynhurtig opladning, fortæller Simon Jensen.

Rørbæk Biler har foruden afdelingerne i Frederikshavn, Hjørring og Nørresundby også sit eget leasingselskab Rørbæk Leasing, der tilbyder alle former for leasing til både private og erhverv.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close