Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.02.2020 | Af: Peter Marquard

Rudi Hansen ny kørelærer i Frederikshavn: 2dyt.dk

Køreskolen i Skippergade 40 har fået en ny kørelærer: 2dyt.dk. Hidtil har Danny Larsen og Claus Johansen holdt til i lokalerne, men duoen er blevet til en trio, idet Rudi Hansen er kommet til.

 

- Vi byder Rudi velkommen, siger Danny Larsen, som til daglig deler lokaler med den nye kørelærer.

- Vi ser Rudi som både en konkurrent og kollega. Det tager noget tid, inden man er etableret som kørelærer. Jeg fik selv hjælp, da jeg startede for flere år siden, hvor jeg var heldig at få nogle elever fra en anden kørelærer. Generelt sætter jeg stor pris på, at vi samarbejder i vores branche. Det er en sårbar branche med store og små årgange, så vi skal hjælpe hinanden, mener Danny Larsen, som også sidder i bestyrelsen for Vendsyssel Kørelærerforening.

Rudi Hansen er 32 år og har en længere baggrund som automekaniker, men glæder sig til at springe ud i sit nye fag.

- Jeg har længe haft lysten til at uddanne mig som kørelærer. Nu var tiden til det, og jeg nyder arbejdet med de unge mennesker, siger han.

Rudi Hansen kan i øjeblikket undervise i kørekort til almindelig personbil, men han har samtidig planer med at udbygge til undervisning i lastbil og trailer. Men en anden ting betyder meget for Rudi Hansen.

- Særligt unge med lidt indlæringsvanskeligheder eller en generel form for usikkerhed står mit hjerte nært, og jeg mener i al beskedenhed, at jeg er god til at håndtere disse unge.

Rudi Hansen har netop startet nyt hold, som man kan nå at hoppe på, hvis man er hurtig. Eller starter der nyt hold op i april, ligesom der kommer et turbohold, så man kan erhverve sig sit kørekort i sommerferien.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close