Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

S: Karsten Thomsen valgt til ny gruppeformand

Karsten Thomsen afløser Bjarne Kvist som gruppeformand.
Karsten Thomsen fra Sæby er valgt til ny gruppeformand for de 18 socialdemokrater i Frederikshavn Byråd. Det oplyser borgmester Birgit S. Hansen (S) inden aftenens konstituerende byrådsmøde.

 

Karsten Thomsen afløser Bjarne Kvist som gruppeformand. Bjarne Kvist genopstillede ikke ved kommunalvalget i november.

Gitte Killerich Østergaard, der er ny i byrådet, får ansvaret som gruppenæstformand.

- Uanset hvad der er sagt og skrevet, er det vores rettesnor også de næste fire år: VI VIL SAMARBEJDE. Vi har vores valgprogram, men vi har også lyttet os til emner i valgkampen, der skal trækkes af på, og vi lytter til vores konstitueringspartnere om, hvad der ligger først for, og hvad der skal prioriteres politisk, skriver borgmesteren på Facebooksiden "Socialdemokratiet i Frederikshavn Kommune".

Birgit S. Hansen peger på ældreområdet samt børn og unge med udfordringer som to vigtige områder for Socialdemokratiet.

- Aftaler med foreningslivet og aftaler med selvejerhaller skal gennemgås, og der skal træffes beslutninger. Det vil et stærkt Kultur- og Fritidsudvalg kaste sig over - på den gode måde og i dialog med relevante partere. Bosætning samt job- erhvervsudvikling er absolut vigtige områder, som vi altid skal arbejde med. Her har vi gode idéer. Virksomhederne skaber jobs, men vi kan påvirke og samarbejde i forhold til rammerne, og det vil vi fortsætte med, lover Birgit S. Hansen.

Hun mener, at Socialdemokratiet har fået valgt et stærkt hold med forskellige kompetencer.

- Vores kompas er de socialdemokratiske pejlemærker, men vi vi også samarbejde med andre partier og byrådsmedlemmer, ligesom vi vil samarbejde med borgere, foreninger, frivillige, erhvervet, fagbevægelsen med flere, lover borgmesteren.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Linda Suhr

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close